Hoquei patins

29.12.2007 21:58

El dia de l'hoquei acaba en empat (5-5)

Verònica Díez

La selecció catalana d'hoquei ha empatat a cinc davant el Reno World's All Stars. Després d'una primera part en la qual només els de Jordi Camps han aconseguit marcar, el ritme de partit ha augmentat, i han arribat els gols per als dos equips.

Els catalans han mantingut la superioritat al marcador durant gairebé la totalitat de l'encontre, però una ratxa de tres gols en quatre minuts els ha donat dos gols de desavantatge. El conjunt català no s'ha rendit, i a tres minuts per al final del partit ha aconseguit l'empat.

Domini català

qm3d9746.jpgLa selecció catalana ha sortit a la pista amb força. Això ha portat a l'equip de Jordi Camps ha trobar-se amb la porteria contrària en innombrables ocasions. Per la seva part, el Reno World's All Stars no ha posat gairebé en perill el domini català per la gran muralla que defensava la porteria d'Ernest Freixes. Els de Jose Querido tampoc han sabut aprofitar un penal, que els podria haver avançat al marcador. Tot al contrari els ha passat als locals. A tres minuts per al descans els catalans han errat un penal, però Edu Fernández ha aprofitat el rebot per marcar el primer gol per al seu equip. Amb aquesta diferència per la mínima s'ha tancat el primer període.

Més intensitat a la pista

qm3d9735.jpgLa segona meitat ha començat amb un gol per al R.W.S. Just després ha estat Marc Torra el que ha tornat a avançar al combinat català amb el 2 a 1. Teixidó ha estat l'encarregat d'assistir al seu company en el gol. El ritme de partit i la duresa en el joc ha augmentat per part dels dos equips. Això s'ha notat en les grans ocasions tant per als locals com per als visitants, però ha estat Marc Gual el que ha aconseguit el gol (3-1). Tó Neves i Pedro Gil han començat a crear moments de gran tensió a l'àrea catalana. Després de molts intents, el defensa de l’Oliveirense ha marcat el 3 a 2. Pablo Álvarez s'ha sumat a la festa i ha fet el 3 a 3 que empatava l'encontre. En quatre minuts, els de Jose Querido s'han posat dos gols per davant dels catalans (3-5). Però Catalunya no ha donat el partit per perdut i ha tornat a fer el bon joc del començament de la segona meitat. A tres minuts per al final del xoc el blaugrana Lluis Teixidó ha marcat el 4 a 5. Pocs segons després Edu Fernández sentenciava l'encontre en 5 a 5.

El capità s'acomiada

qm3d9766.jpgIván Tibau, capità de la selecció catalana, s'ha acomiadat avui de la seva afició al Palau Blaugrana. Per això, abans de començar la segona part del partit el català ha rebut la seva samarreta emmarcada. A més, a sis minuts per acabar l'encontre tots els jugadors li han el passadís. El jugador del Grup Lloret ha sortit per la porta gran després de tant de temps de dedicació a Catalunya.

CATALUNYA, 5
RENO WORLD’S ALL STARS, 5

Catalunya: Jordi Bargalló, Iván Tibau, Marc Gual, Lluís Teixidó, Ernest Freixes, cinc inicial, Ferran Serra, Romà Bancells, Francesc Bargalló, Edu Fernández i Marc Torra.

Reno World’s All Stars: Pedro Alves, Tó Neves, Alessandro Bertolucci, Sergio Silva, Jaume Llaverola, cinc inicial, Sergi Fernández, Reinaldo García, Mirko Bertolucci, Pablo Álvarez i Pedro Gil.

Gols: 1-0, Edu Fernández (22’); 1-1, Pedro Gil (26’); 2-1, Marc Torra (28’); 3-1, Romà Bancells (34’); 3-2, Tó Neves (38’); 3-3, Pablo Álvarez (39’); 3-4, Reinaldo García (43’); 3-5, Sergio Silva (43’); 4-5, Lluís Teixidó (47); 5-5, Edu Fernández (47’).

Àrbitres: Òscar Valverde i Joan Molina.