Hoquei Patins

15.12.2007 23:21

Torna a ser el de sempre (0-5)

Carles Cascante

El Barça Sorli Discau ha tornat a golejar. Els homes de Quim Paüls han golejat a domicili el Vilanova en la tornada dels barcelonistes a la Lliga Europea. Després d’un empat i una derrota, el Barça s’ha retrobat amb el triomf.

Carlitos López, amb tres gols, ha estat el millor jugador del FC Barcelona Sorli Discau aquesta nit a Vilanova. Les Casernes s’ha rendit davant un Barça que continua sense deixar marcar un gol als del Garraf aquesta temporada. Després del 5-0 de la Copa Continental i del 6-0 de l’Ok Lliga, els blaugranes no han tornat a donar opció als homes de Delriu.

Superioritat absoluta amb Carlitos de golejador

El primer temps ha estat absolutament blaugrana. Tres gols en 19 minuts han deixat vist per a sentència un partit que, a priori, es preveia complicat. Però els jugadors del Barça Sorli Discau han sortit des del primer minut a totes. Pressionant a mitja pista, els locals s’han vist sorpresos per un equip, el de Paüls, molt motivat i amb gana de triomf. Volien oblidar ràpidament els resultats adversos de les últimes dues jornades de l’OK Lliga, i així ha estat.

David Páez ha obert el marcador i Mia Ordeig ha fet poc després el 0-2 en dues contres. El 0-3 ha estat obra de l’avui titular Carlitos López, que també ha marcat el quart quan faltaven tres minuts per arribar al descans.

L’argentí tanca el seu hat-trick

A la represa, el Barça ja no ha aplicat tant la pressió que tan bon resultat li havia donat en el primer temps, però ha dominat quasi per complet el "timing" del partit. Al minut 34, Carlitos López ha tancat el seu hat-trick particular i ha acabat de deixar el matx vist per a sentència. El FC Barcelona Sorli Discau s’ha sabut sobreposar a la baixa del capità Alberto Borregán –sancionat per a aquest partit- i ha trobat en l’exjugador del Liceo el seu home més perillós. En el segon temps, a més, els barcelonistes han fallat un penal.
LA FITXA
VILANOVA L’ULL BLAU, 0
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5

Vilanova L’ull Blau (0+0): Avellano, Casanovas, De Amor, Boira, Ros –cinc inicial-, Julivert i Tazor.

FC Barcelona Sorli Discau (4+1): Egurrola, Ordeig (1), Páez (1), Carlitos López (3), Panadero –cinc inicial-, Masoliver i Teixidó.

Gols: 0-1, David Páez (min. 9); 0-2, Mia Ordeig (min. 12); 0-3, Carlitos López (min. 19); 0-4, Carlitos López (min. 22 ); 0-5, Carlitos López (min. 41).

Àrbitres: Enrico Amati (SUI) i Roland Eggiman (SUI).