Hoquei patins

08.12.2007 21:33

Molina evita el triomf (2-2)

Carles Cascante

L’Alnimar Reus Deportiu ha sortit viu del Palau Blaugrana. De res ha servit el setge a què els homes de Paüls han sotmès el Reus en el tram final del partit. El porter visitant, Molina, ha estat l’home del partit.

Roger Molina, l’habitual porter suplent de Guillem Trabal, ha estat el gran protagonista del primer clàssic de la temporada a l’Ok Lliga. L’allau de joc ofensiu que ha desplegat l’equip de Paüls en els últims minuts del matx no ha estat suficient per superar-lo en aquest Barça-Reus.

Tots els gols, al primer temps

El matx ha començat amb cert respecte entre ambdós equips. El Barça, però, ha començat a veure ràpidament que les coses no serien fàcils, i el Reus, amb molt a guanyar i molt poc a perdre –en part, a causa de la gran diferència de punts que separen un equip i l'altre- ha pres el comandament del joc en forma de possessió. Amb un José Luis Páez que ha exercit de líder en els primers minuts del matx –després s’ha anat diluint i fins i tot ha fallat un penal a la segona part-, els de Manel Barceló han tingut contra les cordes el Barça, però Egurrola ha estat esplèndid.

qm3d3322.jpgEl primer gol, però, ha arribat del bàndol blaugrana, quan una jugada marca de la casa del capità Alberto Borregán ha acabat amb arrossegada amb una mà al fons de la porteria de Molina. Era el minut 9 de partit. El Reus, però, ha reaccionat i ha abaixat els braços. Primer Caldú, després d’una bola confosa dins l’àrea i, poc després, Pedro Gil –que ha aconseguit el seu dissetè gol a la Lliga- han capgirat el marcador. El Barça, però, ha respost de la millor manera: ràpidament. Un gran xut de David Páez ha acabat a l’escaire dret de la porteria de Molina.

Monòleg de Molina

A la segona part, malgrat que Molina n'ha estat el gran protagonista, Aitor Egurrola també ha estat encertat en accions a la contra de Toni Sánchez i de Jordi Garcia. Fins i tot el ‘Negro’ Páez ha desaprofitat un penal gràcies a la gran intervenció del porter blaugrana. Però Roger Molina es mereix una menció a banda. El suplent de Guillem Trabal ha estat molt fi en totes les accions perilloses del Barça. Un equip, el de Paüls, que no ha dubtat a assetjar la porteria dels del Baix Camp en el tram final del matx. Molina ha aturat una falta directa a Masoliver i, a més d’aturar molts llançaments, ha estat providencial en el penal que Borregán no ha pogut transformar quan faltaven vint segons per al final. Al final, repartiment de punts en el clàssic de l’OK Lliga.
FCB SORLI DISCAU, 2
REUS DEPORTIU, 2

FCB Sorli Discau: Egurrola, David Páez, Mia Ordeig, Panadero i Borregán –cinc inicial, Teixidó, Carlitos López, Masoliver,

Reus Deportiu: Molina, Jordi Garcia, Caldo, José Luís Páez i Marc Gual –cinc inicial-, Gil, Jordi Molet.

Gols: 1-0, Borregán (min. 9); 1-1, Caldú (min. 14); 1-2, Gil (22’); 2-2, David Páez (22’)

Àrbitres: Prades i Gómez