Hoquei patins

01.12.2007 22:07

Líder invicte (2-4)

Carles Cascante

El Barça Sorli Discau segueix líder invicte de la Divisió d’Honor d’hoquei patins. L’equip de Quim Paüls ha guanyat a domicili el Penedès Vilafranca per 2 gols a 4. No ha estat el millor partit dels blaugranes, però el més important és el triomf.

Possiblement el de dissabte ha estat el partit més irregular d'aquesta temporada a l’Ok Lliga dels jugadors del FC Barcelona Sorli Discau, però les nombroses i importants baixes del Vilafranca han acabat afectant massa el que ha passat al damunt de la pista. Els de l’Alt Penedès, amb més cor que res, han aconseguit crear problemes al campió amb l’1-2 i amb el 2-3.

La contra, la millor arma dels locals

El contracop ha estat la millor solució per a les tres sensibles baixes del Penedès Vilafranca. El Barça, però, ha sabut avançar-se en dues ocasions abans d’arribar al descans, gràcies als gols de Sergi Panadero i David Páez. Amb el 0-2 s’ha arribat al descans. Cal destacar també l’actuació dels dos porters: Egurrola, pel que ja ens té acostumats, i Torelló, un dels millors porters de la categoria.

Millora la segona part del Vilafranca

A la represa, amb els dos gols del Barça, l’equip de Quim Paüls s’ha dedicat a controlar sense aparents problemes, però l’1-2 de Romeo ha començat a crear certs dubtes que s’han aconseguit esvair amb l’1-3 de Miquel Masoliver. Els locals, però, encara tenien quelcom més a dir i han tornat a retallar distàncies gràcies a González (2-3, min. 38). David Páez, quan faltaven 8 minuts per arribar al final, ha sentenciat, ara sí, de manera definitiva el matx. El triomf i els punts, per al Barça.
LA FITXA
PENEDÈS VILAFRANCA, 2
FCB SORLI DISCAU, 4

Penedès Vilafranca (0+2): Torelló, Ares, González (1), López, Romeo –cinc inicial-, Oriol, Sabiol i Busquets.

FCB Sorli Discau (2+2): Egurrola, Masoliver (1), Panadero (1), Páez (1), Borregán –cinc inicial-, Teixidó, Carlitos, i Ordeig.

Gols: 0-1, Panadero (min. 12); 0-2, Páez (min. 20); 1-2, Romeo (min. 27); 1-3, Masoliver (min. 37); 2-3, González (min. 38); 2-4, Páez (min. 42).

Àrbitres: Melero i Agudo.