Hoquei patins

13.11.2007 22:31

Per la via ràpida (6-0)

Carles Cascante

El Barça Sorli Discau ha guanyat sense despentinar-se després de tres gols del seu capità, Borregán, abans d’arribar al descans. A la represa, tres gols més han tancat un matx davant d’un Vilanova molt ordenat que esperava la seva opció a la contra.

Per la via ràpida. Així ha estat el primer temps del Barça-Vilanova que s’ha jugat al Palau Blaugrana. Tres gols de Beto Borregán en només 18 minuts de joc han estat suficients per doblegar un Vilanova que ha arribat a Barcelona amb dues baixes molt importants.

Els homes de Delriu, però, han pogut empatar el marcador, després de veure com la parella de col•legiats assenyalava un penal a favor dels verd-i-blancs. Octavi Tarrés, avui titular en lloc d’Egurrola, ha estat molt fi en el llançament de la pena màxima i l’ha aturat. Gairebé 12 minuts més tard ha arribat el segon, obra també de Borregán. I un minut més tard, un altre cop el ‘21’ del Barça ha sentenciat el partit.

Tres gols més a la represa

A la segona part, el guió ha estat idèntic. El Barça Sorli Discau ha donat una mica més d’espai al seu rival, i el tècnic local ha aprofitat l’ocasió per rotar constantment la banqueta, pensant ja en el partit de dissabte a Follonica. Fins i tot el júnior Rosa ha tingut la seva opció quan faltaven dos minuts per al final en el lloc de David Páez.

Els gols del segon temps han estat obra de Masoliver (4-0), d’un incansable David Páez (5-0) i, novament, de Borregán, que ha tancat un partit espectacular amb quatre gols davant els del Garraf. Cal destacar la bona feina d’Octavi Tarrés, un dels jugadors més rellevants del partit.

LA FITXA
FCB SORLI DISCAU, 6
VILANOVA L’ULL BLAU, 0

FCB Sorli Discau (3+3): Tarrés, Ordeig, Panadero, Páez (1), Borregán (4) –cinc inicial-, Teixidó, Carlitos, Rosa i Masoliver (1).

Vilanova l’Ull Blau (0+0): Arellano, Ros, Julivert, Casanovas, Casadevall –cinc inicial-, Palau, Pastó i Borja.

Gols: 1-0, Borregán (min. 3); 2-0, Borregán (min. 17); 3-0, Borregán (min. 18); 4-0, Masoliver (min. 34); 5-0, Páez (min. 40); 6-0, Borregán (min. 47).

Àrbitres: Molina i Buixeda.