Hoquei base

06.11.2007 10:34

El júnior, l’únic que respon

Carles Cascante

L’equip que entrena Edu Castro ha estat l’únic de la base blaugrana que ha guanyat aquest cap de setmana. L’Infantil va perdre contra un dels gallets de la categoria, el Caldes; el Primera Nacional ho va fer a Ripoll, i el juvenil va descansar.

Així com altres caps de setmana es poden catalogar d’exitassos, aquest no n'ha estat el cas. La base de l’hoquei blaugrana no ha estat fina aquest cap de setmana, malgrat que, tot s’ha de dir, el juvenil va descansar i l’Infantil, la derrota que fa més mal perquè es tractar del màxim rival en la classificació, va perdre només per un gol (2-3).

La golejada de la jornada

El júnior ha estat l’equip que més bon resultat ha obtingut aquest cap de setmana. El Caldes va caure de forma estrepitosa davant d’un Barça que no els va donar opció. Els homes d’Eduard Castro es van imposar per 14 gols a 3 i continuen liderant amb fermesa la classificació. El FC Barcelona Sorli Discau té 21 punts i 60 gols a favor, per només 15 en contra.

L’Infantil cau a casa

La mala notícia de la jornada de la base blaugrana va ser la derrota a casa contra el Caldes. El resultat 2-3 demostra la igualtat que hi ha entre aquests dos equips que es disputen la lliga territorial en categoria Infantil. Actualment, el Caldes és líder, amb 24 punts, mentre que el Barça ocupa la segona plaça, amb 21.