Hoquei Patins

01.11.2007 15:40

Segueix invicte (3-6)

Carles Cascante

El FC Barcelona Sorli Discau continua amb pas ferm al capdavant de la classificació de l’OK Lliga. Els de Quim Paüls han guanyat a domicili el Mataró en un partit que se’ls havia complicat amb el gol inicial de Rocasalbas.

Els locals, malgrat el gol inicial d’un dels seus jugadors més resolutius aquesta temporada, Roger Rocasalbas, han anat sempre a remolc. Sempre, tret dels primers sis minuts, en els quals han intentat una vegada i una altra posar setge sobre la porteria d’Aitor Egurrola. El gol de l’empat de Panadero, però, ha abaixat els ànims dels de Mataró i del públic que gairebé omplia tres quartes parts del pavelló. La veritat és que no sembla que Sergi Panadero hagi estat lluny de les pistes gairebé tres setmanes.

Cal destacar que el Barça Sorli Discau no comptava avui amb la presència de Miquel Masoliver ni amb la del porter suplent, Octavi Tarrés, tots dos amb la selecció de Catalunya que disputa la Copa Amèrica a Recife (Brasil). El cos tècnic barcelonista ha completat el partit amb els juniors Vergés, Esteve i Grosa.

Sense més gols fins al descans

Beto_Vs_Mataro.JPGLa primera part ha acabat amb empat a un gol. Malgrat això, el Mataró ha vist com el Barça Sorli Discau, després de l’empat a un, ha començat a trenar bons contracops, especialment quan ha entrat a pista un Carlitos López força motivat. Per part local, la presència de l’exjugador del Voltregà, Marc Roca, ha obert les perspectives de l’equip de Sanz amb vista a gol. Amb tot, després que el Barça fallés una bona contra el Mataró ha enviat una bola al pal mitjançant el seu capità, Xavi González.

En el tram final de la primera part ha arribat la pitjor notícia del partit. El jugador local, Roger Arnau, ha vist com un xut d’un company d’equip li ha anat a parar al rostre, concretament, a la boca. El jugador ha perdut un parell de dents i uns minuts després que abandonés la pista ha estat evacuat per un servei d’urgències.

Arriben els gols

Mia_Vs_Mataro.JPGPer començar la segona meitat, Carlitos López ha donat un altre avís enviant una bola al pal esquerre de la porteria de Roger Fernández. Quatre minuts després, ha estat Mia Ordeig el que, amb un xut gairebé perfecte, ha posat per davant l’equip de Quim Paüls. Un minut després, en el 32, Carlitos López ha fet l’1-3 que semblava sentenciar el matx. Però només ho semblava, perquè els locals mai han afluixat la corda i han tornat a veure porta trenta segons més tard. El 2-3 ha estat obra de Marc Roca.

La sentència

En el minut 35, però, ha arribat la sentència definitiva. El capità, Beto Borregán, ha estat clarament agafat i la parella de col•legiats no ha dubtat a xiular una falta directa. Carlitos López ha superat una altra vegada Roger Fernández en l’un contra un i ha situat el 2-4 que ja sentenciava.

La segona part ha estat pràcticament sempre blaugrana i els jugadors del FC Barcelona Sorli Discau han aconseguit incrementar distàncies mitjançant Lluís Teixidó, un home que sembla cada cop més acoblat a aquest grup de guanyadors. El gol de l’exjugador del Reus ha deixat vist per sentencia un matx que encara havia de veure dos gols més en el tram final. El primer, obra de Bartrés quan faltaven dos minuts per al final (3-5), i l’últim i definitiu, a càrrec d’un inspiradíssim Seri Panadero gràcies a un espectacular xut de cullera (3-6).

LA FITXA
GRUP CLIMA MATARÓ, 3
FCB SORLI DISCAU, 6

Grup Clima Mataró (1+2): Roger Fernández, Bartrés (1), Roger Arnau, Rocasalbas (1) i Formatgé –cinc inicial-, Xavi González, Marc Roca (1), i Puig.

FCB Sorli Discau (1+5): Egurrola, Ordeig (1), David Páez, Borregán i Panadero (2) -cinc inicial- Teixidó (1) i Carlitos López (2).

Gols: 1-0, Rocasalbas (min. 4); 1-1, Panadero (min. 7); 1-2, Ordeig (min. 31); 1-3, Carlitos López (min. 32); 2-3, Marc Roca (min. 32); 2-4, Carlitos López (min. 35); 2-5, Teixidó (min. 40); 3-5, Bartrés (min. 48); 3-6, Panadero (min. 50).

Àrbitres: Valverde i Coll