Hoquei patins

30.10.2007 09:50

Dues victòries i una derrota

Carles Cascante

La base de l’hoquei blaugrana segueix a un bon nivell. Aquest cap de setmana, tret de l’equip de Primera Nacional Catalana, que va perdre 1-2, els altres dos equips que han jugat, l'Infantil i el Juvenil, han aconseguit vèncer els seus partits.

El cap de setmana ha tornat a ser prolífic per als equips de la base de l’hoquei blaugrana. Tret de l’equip de Primera Catalana, que continua assentat en una còmoda zona mitja de la classificació, amb set partits jugats –tres triomfs i quatre derrotes–, la resta d’equips –tenint en compte que el júnior descansava– van vèncer en els seus respectius compromisos. El proper rival dels jugadors de Primera Catalana serà el Ripoll, dissabte vinent a domicili, a les 20.00 hores.

El juvenil segueix líder

L’equip de Juan González lidera la classificació, amb 15 punts. Els blaugranes, però, estan empatats amb el CP Vic, malgrat que són primers gràcies al seu millor bagatge golejador. L’equip juvenil del FC Barcelona Sorli Discau té unes xifres realment increïbles, amb sis partits jugats i sis triomfs. Els barcelonistes tenen, a més, 55 gols a favor i només 5 en contra. L’últim triomf va ser contra el Tordera (4-2). El proper compromís, un partit del tot transcendental contra el segon classificat que s’havia de jugar diumenge vinent a les 12.30 hores a la capital d’Osona, ha quedat ajornat.

L’infantil segueix l’estela del Caldes

Pel que fa a l’equip infantil, cal destacar que els jugadors de Francesc Linares segueixen segons, per darrere del Caldes. L’equip blaugrana es va desfer amb absoluta comoditat del seu rival, el Sant Joan, al qual va guanyar a domicili per un contundent 0 a 11. El proper partit serà contra el Caldes, a casa. Serà divendres a les 20.30 hores.
El júnior descansa
Pel que fa a l’equip que entrena Eduard Castro, aquest cap de setmana va tenir jornada de descans. El júnior blaugrana, que està intractable, és el líder indiscutible de la classificació, amb 18 punts. Ha jugat sis partits i els ha guanyat tots, i té 46 gols a favor i només 12 en contra. El seu proper rival serà el Caldes. El matx es jugarà a Molins de Rei a les 20.00 hores de dissabte.