Hoquei patins

20.10.2007 19:20

Amb el guió previst (7-1)

Carles Cascante

El Barça Sorli Discau ha guanyat sense problemes l’RHC Wimmis seguint el guió previst. Carlitos López, amb quatre gols -dos de penal-, ha estat el jugador més destacat d’un partit plàcid que també ha tingut la presència dels dos júniors convocats.

El conjunt de Quim Paüls ha fet bons els pronòstics i ha guanyat sense cap mena de problema en el seu debut a la Lliga Europea. El matx és el més fàcil que tindran els jugadors barcelonistes en aquest grup A de la Lliga Europea. Recordem que els altres dos equips són el Vilanova i el Follonica.

4-0 sense contemplacions

Tret del primer minut, en què el suïssos han sorprès amb dues bones contres que ha sabut rebutjar Octavi Tarrés, el FC Barcelona Sorli Discau no ha donat lloc a la sorpresa i ha començat a marcar les diferències per la via ràpida. Carlitos López, als dos minuts, ha estat el primer que ha vist porta després de transformar un clar penal sobre Lluís Teixidó. El segon ha arribat un minut després i ha tornat a ser obra de Carlitos, sens dubte el millor home blaugrana en atac aquesta tarda al Palau. Al llindar el minut 14, Mia Ordeig ha marcat el tercer i un minut més tard, el mateix exjugador del CP Vic, ha tancat el compte golejador blaugrana del primer temps (4-0).

Els júniors, protagonistes

Vergxs.JPGEn el tram final de la primera part, Quim Paüls ha donat entrada al júnior Gerard Vergés, que ha entrat en substitució de Carlitos López. El jove jugador blaugrana ha posat moltes ganes al llarg de tots els minuts que ha estat en pista i ha obtingut el premi del gol als sis minuts de la represa, després d’una bona jugada col•lectiva de tots els seus companys, que l’han buscat amb insistència. El júnior blaugrana ha marcat un bon gol situant la bola a l’escaire esquerre de la porteria de Christian Wasem, sens dubte, el millor jugador de l’equip suís aquesta tarda.

Però els suïssos no volien marxar amb les mans buides del Palau i després d’un avís de Geiser, amb un xut al travesser, ha arribat el gol de Leuenberger (5-1) en el minut 31. El Barça, però, picat en l’orgull després del gol visitant, ha tret la seva ràbia i, gràcies a dos gols més de Carlitos López, l’últim de penal, ha acabat tancant el marcador amb el 7-1 final.
LA FITXA
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 7
RHC WIMMIS, 1

FC Barcelona Sorli Discau (4+3): Tarres, Ordeig (2), Teixidó, Páez, Carlitos (4) –cinc inicial-, Masoliver, Borregán, Vergés (1) i Borja.

RHC Wimmis (0+1): Wasem, Montecino, Geiser, Ingold, Wirth –cinc inicial-, Gmür, Haldemann, Leuenberger (1).

Gols: 1-0, Carlitos, de penal (min. 2); 2-0, Carlitos (min. 3); 3-0, Ordeig (min. 14); 4-0, Ordeig (min. 15); 5-0, Vergés (min. 31); 5-1, Leuenberger (min. 46); 6-1, Carlitos (min. 47); 7-1, Carlitos, de penal (min. 48).

Àrbitres: Luis Miguel García Peixoto (POR) i Xavier Jacquart (FRA).