Hoquei patins

06.10.2007 22:15

Líder en solitari (1-4)

Carles Cascante

El FC Barcelona Sorli Discau ha sumat un nou triomf, aquest cop a la sempre complexa pista del Liceo, que el consolida en el liderat de l'OK Lliga. Carlitos López i Aitor Egurrola han estat els millors del partit.

L'empat del Blanes, l'altre equip que tenia 9 punts, fa que els de Paüls siguin líders en solitari amb 12 punts. A més, la plantilla barcelonista ja és la màxima golejadora i la menys golejada del campionat.

Els homes de Quim Paüls han marxat al descans amb un còmode 0-2 (David Páez i Carlitos López) i a la represa han incrementat la diferència en el marcador tancant aquest clàssic de l'hoquei rodat estatal amb dos gols més (Carlitos López i Sergi Panadero). La sorpresa d'aquesta quarta jornada, però, l'ha fet, de forma negativa per als seus interessos, el següent rival dels barcelonistes, el Reus Deportiu, que ha empatat a tres gols a la pista del Tenerife. Els del Baix Camp visiten el Palau dimarts vinent a les 21 hores en l'anada de la Supercopa d'Espanya. Serà la primera ocasió que la pista blaugrana veurà en acció José Luis 'Negro' Páez vestit de roig i negre.

Un Liceo molt agressiu

El primer temps s'ha caracteritzat per la lentitud en el joc. De fet, els primers 25 minuts reglamentaris de partit han durat pràcticament una hora de rellotge a causa que el Liceo ha sortit més agressiu del que és habitual. Els homes del portuguès Querido s'han beneficiat de la permissivitat arbitral i han repartit de valent. Això ha obligat el cos tècnic barcelonista a fer les rotacions abans del que és habitual, però així i tot l'aposta ha sortit bé. El primer gol, obra de David Páez, ha estat un bon xut llunyà de l'argentí. Poc després ha arribat el 0-2, obra de l'altre argentí de l'equip, Carlitos López, que ha sabut esperar pacientment al segon pal, després d'un jugada marca de la casa de Páez.

Golàs de Panadero

A la represa, les rotacions han estat la tònica dominant. Eren necessàries a causa de la gran despesa física -sobretot en defensa- que han fet els jugadors del FC Barcelona Sorli Discau. El tercer gol ha estat obra novament de Carlitos López, mentre que el quart, després que el Liceo escurcés distàncies en un llançament de falta de cullera de Payero, ha estat de Sergi Panadero. Sens dubte, el millor gol de la nit a Riazor. L'osonenc, en un contracop, ha amagat sobre la sortida de Jaume Llaverola i li ha clavat la bola a l'escaire. Cal descatar, a banda de la duresa del matx, la gran actuació d'Aitor Egurrola. El porter blaugrana ha aturat tres penals i ha estat impecable.
LA FITXA
COINASA LICEO, 1
FCB SORLI DISCAU, 4

COINASA LICEO: Llaverola, Grasas, Reinaldo García, Alves, Lamas -cinc inicial-, Payero (1), Kiko i Álvarez.

FC BARCELONA SORLI DISCAU: Egurrola, Masoliver, David Páez, Borregán, Panadero -cinc inicial-, Ordeig, López i Teixidó.

Gols: 0-1, David Páez, min. 12 ; 0-2, Carlitos López, min. 19 ; 0-3, Carlitos López, min. 36 ; 1-3, Payero, min. 39 ; 1-4, Sergi Panadero, min. 41.

Àrbitres: Valverde i Pérez.