Hoquei

29.09.2007 21:38

Copa Continental amb golejada (5-0)

Cristina Collado / Verónica Díez

El FC Barcelona Sorli Discau s'ha proclamat campió de la Copa Continental després de vèncer al Vilanova per 5 a 0. Els de Quim Paüls no han perdonat i han posat entre les cordes al vigent campió de la CERS des del principi.

El Barça s'ha fet amb la seva cinquena Copa Continental i ho ha fet deixant el pavelló ben alt en Quevert (França), en un partit en el qual el Vilanova no ha pogut fer res per frenar als barcelonistes. Ja a la primera meitat els blaugranes han deixat el partit pràcticament sentenciat al marxar al descans amb un contundent 4-0 al marcador.

Per començar, dos de Páez

El Barça Sorli Discau ha sortit en tromba, amb una superioritat ofensiva fins i tot descarada. David Páez ha estat l’encarregat d’aquesta superioritat en el marcador. I no amb un, sinó amb dos gols. El primer, amb un xut a la mitja volta dins de l’àrea al minut cinc. El segon, un minut després en una jugada ràpida al contraatac.

Tot i aquest impacte inicial, el Vilanova s’ha mostrat lluitador. Sobretot Santi Julivert és qui ha protagonitzat les millors ocasions, encara que Egurrola no ha permès que entrés ni l’aire dins la porteria.

Ritme trepidant

copa_continental_partit_2.jpgEl Barça Sorli Discau tampoc estava relaxat tot i l’avantatge. Alberto Borregán ha avisat amb un tir potent que ha desviat atent el porter Avellano. Un minut després, però, el capità no ha perdonat i ha sumat el tercer amb un tir des de la banda esquerra. Per la seva part, Julivert ha provat sort amb una volea que ha intuït molt bé el porter blaugrana.

I a quatre minuts per al descans, de nou ‘Beto’ ha marcat. Ja era el quart. I podia haver arribat el cinquè si David Páez hagués pogut enviar al fons de la xarxa l’última gran ocasió del Barça a quaranta segons per al descans.

Minuts per al Vilanova

A la represa els blaugranes han reduït el ritme. Això ha fet que el Vilanova comptés amb algunes bones ocasions i possessions de pilota. Però no han tingut sort. I això que han tingut fins a quatre bones oportunitats de reduir distàncies, entre elles una de ben clara d’Albert Casanovas, exjugador blaugrana en categories inferiors

Però el Barça Sorli Discau, des del joc pausat però sempre lluitador, ha fet el cinquè, obra de Lluís Teixidó, que ha aconseguit el seu primer títol amb el seu nou equip.