Hoquei patins

25.09.2007 22:33

Nit de gols al Palau (6-4)

Verónica Díez

El FC Barcelona Sorli Discau s'ha imposat al Cemex Tenerife per 6 gols a 4. Després d'una gran primera part, els de Quim Paüls han abaixat la guàrdia i el Tenerife ho ha aprofitat per escurçar les distàncies al marcador.

L'equip d'hoquei del Barça se situa com a líder provisional, a falta que la resta d'equips de l'OK Lliga juguin la tercera jornada. El d'avui ha estat un partit ple d'oportunitats per als de Paüls, que a pocs minuts del final han vist com el Cemex Tenerife s'acostava cada vegada en el marcador.

Control del partit al descans

El Barça se n'ha anat al descans amb un 4 a 0 a favor, després de crear un gran joc ofensiu que ha descol•locat el Tenerife. Després d'intentar el gol durant quatre minuts, Masoliver ha estat l'encarregat d'obrir el marcador per als blaugranes. Cinc minuts després, ell mateix ha marcat el 2-0, que ha animat al seu equip encara més de cara a porteria. Poc després i en qüestió de tres minuts Mia Ordeig ha fet dos dels seus tres gols de la nit, abans d'arribar al final de la primera meitat.

Poc han pogut fer els de Tenerife, en les escasses ocasions que han aconseguit arribar a la porteria blaugrana.

Pèrdua de concentració

A la segona part, els barcelonistes s'han relaxat i el Tenerife ha deixat veure el seu millor joc. Carlitos ha aconseguit un altre gol per al Barça, però el Cemex Tenerife ha fet tres dianes seguides en deu minuts, una de mà de l'exblaugrana Jordi Ferrer i dos per part de Sergio Burgoa. Els de Quim Paüls han reaccionat i Mia Ordeig ha sentenciat el marcador fent el sisè per al Barça . A un minut per al final del partit, Jordi Creus ha deixat el definitiu 6-4.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 6
CEMEX TENERIFE, 4

FC Barcelona Sorli Discau: Egurrola, Masoliver, Páez, Panadero, Borregan –cinc inicial-, Ordeig, Teixidó, López i Tarrés

Cemex Tenerife: Nicoletti, Sánchez, Creus, Burgoa, Alen –cinc inicial-, Molina, Costa, Ferrer i Rodríguez.

Gols: 1-0, Masoliver (4’); 2-0,Masoliver (9’); 3-0, Mia Ordeig (17’); 4-0, Mia Ordeig (20’); 5-0, Carlos López (28’); 5-1, Ferrer (29’); 5-2, Burgoa (39’); 5-3, Burgoa (42’); 6-3, Mia Ordeig (46’); 6-4, Costa (48’).

Àrbitres: Melero i Argudo.