Hoquei patins

19.09.2007 10:23

Més que un capità

Verónica Díez

A Alberto Borregán l’espera una temporada plena d'il·lusió, després de ser escollit capità del seu equip. El seu debut com a tal va ser el passat cap de setmana en el primer partit de lliga davant del Vic. I va fer dos gols.

Després de jugar tretze anys amb el primer equip d'hoquei sobre patins del FC Barcelona, Alberto Borregán es col•loca el braçalet de capità aquesta temporada, tot rellevant el seu ex company d'equip, el ‘Negro’ Páez. El jugador argentí va representar el conjunt blaugrana durant tres temporades (2004-07).

Una bona estrena

Borregán no va poder estrenar millor la seva capitania. Dissabte va demostrar a l'afició blaugrana que li sobra talent. Amb un 2 a 0 en el marcador i amb un ritme de partit massa lent, el davanter va marcar un gol espectacular que va fer reaccionar l'equip. En l'últim minut de partit, i quan ningú s’ho esperava, ‘Beto’ va sentenciar el partit en 4 a 0.

Un palmarès de luxe
Un total de 42 títols omplen el palmarès blaugrana de 'Beto', dels quals destaquen set Copes d'Europa, onze Lligues, cinc Copes del Rei i quatre Copes Continentals. Els últims triomfs en aquestes competicions van ser en la temporada passada, quan Borregán va fer un total de 30 gols en la fase regular de l'Ok Lliga, convertint-se, d'aquesta manera, en el màxim golejador del seu equip.