Hoquei patins

08.09.2007 23:52

Engreixant la màquina (4-2)

Carles Cascante

El FC Barcelona Sorli Discau segueix amb la seva posada a punt de cara a l’inici de l’OK Lliga que comença el proper capo de setmana. Els de Paüls s’han imposat al Bassano per 4-2 en la final del Torneig Internacional de Vigo.

Malgrat que les coses no pintaven massa bé d’inici –l’equip ha sortit una mica fluix-, i els italians s’han avançat amb un preocupant 0-2, el Barça ha sabut remuntar la situació amb un bon tram final del primer temps i amb una segona part notable, en la que ha gaudit de nombroses ocasions -sobretot de David Páez-.

L’equip barcelonista s’ha acabat imposant en la gran final de la XXIV edició d’aquest prestigiós torneig Internacional de Vigo en la que, de forma experimental, s’han posat en pràctica noves regles amb vistes a que l’hoquei rodat guanyi en espectacle en un futur no molt llunyà. El Barça s’ha adaptat perfectament a aquest fet i ha demostrat, un cop més, que arriba al principi de temporada amb les piles carregades i amb ganes de revalidar títol de l’OK Lliga.

Rigo complica les coses

El veterà jugador del Bassano ha posat les coses coll amunt al Barça quan en el primer tram de la primera part ha marcat dos gols. El primer, en un xut llunyà i el segon, després d’un penal que amb les noves regles afavoreixen molt més el davanter. Egurrola, que ha estat excel•lent al llarg de tot el matx, no ha pogut fer res per aturar la pena màxima. Tot i això, el porter blaugrana ha estat designat com el millor porter del torneig. Rigo, en una decisió un pèl política, ha estat nomenat el millor jugador.

Borregán segueix en ratxa

Encaixats aquests dos primers i únics gols del italians, el Barça Sorli Discau ha sabut reaccionar de la mà d’Alberto Borregán. El capità, després dels seus quatre gols a l’Igualada en el primer partit amistós de la pretemporada jugat la setmana passada a Sant Cugat, ha tornat a veure porta amb facilitat en aquestes dues jornades al Torneig de Vigo.

El divendres va marcar dos gols i aquest dissabte ho ha tornat a fer, dos més, un d’ells de penal. Borregán tanca un torneig impecable amb quatre gols en dos partits. Amb els seus dos gols d’avui, el capità del Barça ha aconseguit anivellar un matx que s’havia complicat amb els dos gols incials de Rigo. Amb l’empat a dos s’ha arribat al descans.

Segona part completament blaugrana

El segon temps ha estat totalment del Barça. Els homes de Quim Paüls han ofegat literalment el seu rival amb una bona pressió i han aconseguit remuntar el marcador de forma definitiva amb dos gols més. El primer d’un voluntariós David Páez, que ha jugat a un alt nivell i ha sabut aprofitar una situació de superioritat numèrica, i el quart i últim de Sergi Panadero, després d’una jugada de tiralínies marca de la casa.
LA FITXA
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4
BASSANO, 2

FC Barcelona Sorli Discau (2+2): Egurrola, Masoliver, Panadero (1), Páez (1), Borregán (2, 1 de penal) –cinc inicial-, Ordeig, López i Teixidó.

Bassano (2+0): Conegati, Silva, Rigo (2), Pereira, Entensa –cinc inicial-, Videla, Viana i Orlandi.

Gols: 0-1, Rigo; 0-2, Rigo, de penal; 1-2, Borregán, de penal; 2-2, Borregán; 3-2, Páez; 4-2, Panadero.