FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

31.07.2007 19:10

Teixidó serà presentat aquest dimecres

Carles Cascante


Lluís Teixidó, fins al 30 de juny del 2007 jugador del Reus Deportiu, serà presentat aquest dimecres com a nou jugador del FC Barcelona Sorli Discau. El mig ocuparà la plaça vacant deixada per José Luis ‘El Negro’ Páez.


L’osonenc signarà contracte per dues temporades amb opció a dues més. El jugador ja va assenyalar en unes declaracions a Barça TV i a www.fcbarcelona.cat que per ell “el Barça és el millor club del món i és el millor lloc on podia anar”. Per a Teixidor, el fet de poder retrobar-se amb excompanys com Sergi Panadero i amics com Miquel Masoliver o Josep Maria Ordeig, tots ells d’Osona, i sobretot, el fet “de tornar a casa”, ha estat determinant a l’hora de deixar el Baix Camp.

Teixidó, un dels jugadors catalans amb més renom a l’hoquei estatal, arriba a Barcelona en plena maduresa esportiva, amb 27 anys i encara amb un gran futur per endavant. L’exjugador roig-i-negre espera aconseguir tots els títols que no va poder assolir en la seva etapa al Reus, és a dir, el títol de l’Ok Lliga i la Lliga Europea, antigament anomenada Copa d’Europa.

Teixidó serà presentat aquest dimecres
L’acte, a les 13.00 hores

La presentació de Lluís Teixidó com a nou integrant de la plantilla barcelonista tindrà lloc a les 13.00 hores a la sala de premsa del Camp Nou. Prèviament a les fotos protocol•làries i els parlaments clàssics de tota presentació, el jugador signarà el nou contracte que el vincularà al FC Barcelona Sorli Discau les dues properes temporades amb opció a dues més.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana