FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

27.07.2007 13:20

‘Beto’ i ‘El Pop’, veterania per a la capitania

Carles Cascante


Amb l’absència del ‘Negro’ Páez en la plantilla 2007-08, el FC Barcelona Sorli Discau haurà de tornar a triar capità. Malgrat que encara no està decidit, tots els números apunten a Beto Borregán i a Aitor Egurrola.


El de Cerdanyola és, dels dos, el que porta més temporades al club. Onze són els exercicis que porta a la disciplina del primer equip blaugrana Beto Borregán. El davanter de l’equip de Quim Paüls és, sense cap mena de dubte, un dels millors en la seva especialitat, marcar gols, i si aquests són decisius, millor.

Borregán, que aquesta temporada ha estat el màxim golejador de l’equip, comptant la fase regular del campionat en la que va marcar 30 gols i els ‘play-off’, el moment de la temporada en el qual es mostra més letal, on va veure porta en 12 ocasions, té tots els números per heretar el braçal de capità que ha deixat orfe el recent fitxatge del Reus, José Luis ‘El Negro’ Páez.

Trajectòria menys meteòrica d’Egurrola

Pel que fa a Aitor Egurrola, més conegut com ‘El Pop’ per la seva facilitat per aturar boles, va arribar al club, una temporada més tard que Alberto Borregán, la temporada 1995-96. La seva trajectòria, però, no va ser tant meteòrica com la del davanter, ja que va estar a l’ombra de Carles Folguera durant unes quantes temporades. La seva tenacitat a l’hora de treballar, però, i la seguretat sota pals l’han convertit en la tanca del Barça Sorli Discau.
‘Beto’ i ‘El Pop’, veterania per a la capitania
El vestidor tindrà l'última paraula
Malgrat que tots dos parteixen amb un clar avantatge per ser els nous capitans, l’última paraula, com sol passar en la majoria d’esports d’equip, la tindrà el propi vestidor a l’hora de fer les seves deliberacions.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana