FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

14.07.2007 12:51

‘Canvi de cromos’

Carles Cascante


L’OK Lliga es presenta més apassionant que mai. L’hegemonia del FC Barcelona Sorli Discau es posa a prova i el Reus serà un dels equips que més guerra donaran. Blaugranes i roig-i-negres han ‘canviat cromos’: Teixidó al Barça i ‘El Negro', al Reus.


Amb els números a la mà, la contractació de Lluís Teixidó (27 anys) per l’equip de Quim Paüls és un fitxatge lògic. L’edat del ‘Negro’ Páez (38 anys), unida al fet que calia rejovenir una plantilla guanyadora que només necessita petits retocs, ha fet possible un ‘canvi de cromos’ entre els dos equips més potents de l’Ok Lliga. Teixidó, malgrat no tenir l’impressionant palmarès de José Luis Páez és un jugador d’equip, és un jugador que ocupa la mateixa posició que l’argentí i, el més important, és molt valorat pel seu nou tècnic, Quim Paüls.

La història d’un adéu

Un cop guanyada la darrera Copa d’Europa, José Luis Páez va anunciar que aquell era el seu últim partit europeu amb la samarreta blaugrana i que al final de temporada penjaria els patins. Un mes i nou dies després, i a poc d’acabar el segon partit de la final de l’Ok Lliga davant del Reus, el mig argentí va començar a mostrar dubtes sobre la seva retirada.

Arribats als 30 de juny i un cop va acabar la seva vinculació contractual amb el FC Barcelona, José Luis Páez era lliure per negociar amb qualsevol club la seva continuïtat en el món professional de l’hoquei patins. Es va parlar amb insistència del Cerdanyola, un equip recent ascendit a l’OK Lliga, però al final va ser el Reus Deportiu, el màxim rival del FC Barcelona Sorli Discau, el que va fer l’oferta més sucosa perquè ‘El Negro’ decidís continuar amb la seva carrera.

Foto: Pere Toda
Foto: Pere Toda
Teixidó torna a casa
Pel que fa al fitxatge blaugrana, Lluís Teixidó, un dels fets més transcendentals per donar el pas definitiu al Barça va ser el fet de poder tornar a casa. Nascut a Les Masies de Voltregà, manté a més una gran amistat amb els altres osonencs de l’equip blaugrana: Mia Ordeig, Sergi Panadero i Miquel Masoliver. El fet que aquests tres jugadors pugin i baixin cada dia a entrenar des de Vic fa que la seva estreta relació sigui un dels puntals d’aquest futur Barça.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana