FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

12.06.2008 10:52

La millor cloenda

Carles Cascante


El FC Barcelona Sorli Discau va posar el punt final a la temporada 2007/08 amb el ja tradicional sopar institucional. Jugadors, cos tècnic i directiva, amb el president Laporta al capdavant, van donar-se cita en un cèntric restaurant de Barcelona.


QuimPaulsDiscurs.JPGEl motiu no era un altre que posar el punt final a la temporada i celebrar, de manera més institucional, tots els èxits que ha tingut la secció de l’hoquei rodat blaugrana. El sopar –presidit per tres dels quatre títols que l’equip ha aconseguit aquesta temporada– va ser una trobada cordial en què van destacar els parlaments d’agraïment.

Agraïments compartits

Alberto Borregán va ser el primer que va prendre la paraula, per posteriorment cedir-la al seu tècnic Joaquim Paüls. Tots dos van destacar el gran suport rebut en tot moment per la Junta Directiva barcelonista i van convidar tots els assistents al sopar a tornar-hi la temporada que ve.

TeixiInsignia.JPGPel que fa a la Junta Directiva, Toni Rovira, com a directiu responsable de la secció, i, finalment, el president Laporta, van ser els que van posar el punt final als discursos. Rovira va incidir en el fet que la clau de l’equip és la gran companyonia que hi ha entre tots els seus membres, mentre que Joan Laporta va tenir paraules de record per als mites blaugrana, els que hi són i els que no hi són.
La millor cloenda
Insígnies d’or i brillants
Els dos nouvinguts aquesta temporada, Lluís Teixidó i el fisioterapeuta Gabriel Layunta, van rebre de mans del president Laporta la insígnia d’or i brillants un cop van acabar els parlaments. Tots dos, visiblement emocionats, van rebre amb orgull la insígnia.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana