FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

10.06.2008 10:26

El títol més suat

Carles Cascante


Aquest vespre, a partir de les 20.30 hores, es decidirà un dels títols de Lliga més igualats dels darrers anys. Barça i Reus Deportiu jugaran al Palau per determinar qui es proclama campió. El matx serà retransmès en directe per Barça TV.


Carlitos.JPGTret del primer partit, en què el FC Barcelona Sorli Discau va guanyar amb una gran solvència (7-0), els altres tres enfrontaments jugats fins ara han estat molt igualats. Els del Baix Camp es van endur el segon, malgrat tenir les importants baixes de Gual i Garcia (2-3), i també van vèncer en el tercer –malgrat que en aquest cas va ser la loteria dels penals la que va decidir el guanyador (4-5)-. En el quart, també jugat a Reus, l’equip de Quim Paüls va saber capgirar una de les situacions més adverses que li ha tocat viure en els darrers anys i es va endur el matx amb gol d’or (3-4) i, de pas, va forçar el cinquè i definitiu partit al Palau Blaugrana. Per això, però, caldrà que el ‘santuari’ blaugrana presenti les millors gales, és a dir, unes gales similars a les que es van poder viure en la Final a Quatre.

Com arriba el Barça

Beto_Vs_reus.JPGL’equip blaugrana arriba a la final amb una bona moral, però tocant de peus a terra. Tots els jugadors de la plantilla barcelonista i els membres del cos tècnic saben que el triomf de diumenge “només va ser un primer pas”, com assegura el capità del Barça Sorli Discau, Alberto Borregán. De res haurà servit guanyar a Reus si després s’abaixen els braços. I és que encara està massa fresc a la memòria dels jugadors blaugrana el segon partit de la sèrie en què, malgrat les importants baixes que tenia, el Reus va vèncer al Palau (2-3).

Quim Paüls podrà comptar amb tota la plantilla a excepció de la baixa ja coneguda de Sergi Panadero, malgrat que hi ha nombrosos jugadors contusionats –especialment Carlos López- i d’altres que arrosseguen lesions com és el cas de Mia Ordeig. L’osonenc juga lesionat des de fa un parell de partits, però és conscient que l’equip necessita que faci un darrer esforç que sempre ha lloat el mateix Paüls. Un altre dels casos dignes de menció és Miquel Masoliver. El ‘4’ del FC Barcelona Sorli Discau porta cinc partits aguantant a una targeta blava de la suspensió. “Ara, tant és, això ja s’ha acabat!!!, m’ha costat però ho he aconseguit”, afirma Masoliver.

Com arriba el rival

L’Alnimar Reus Deportiu arriba a Barcelona tocat, però no enfonsat. Tocat, perquè va ser un cop dur no poder aixecar el títol de Lliga davant la seva afició, però no enfonsat perquè encara té una nova oportunitat i, a més, ja sap el que significa guanyar al Palau Blaugrana. Manel Barceló no té cap baixa per a aquest partit i espera que els seus homes donin el plus necessari per endur-se el títol més igualat de les darreres temporades i, de pas, tornar la moneda a un Barça que els ha guanyat el títol de les últimes tres temporades a casa seva.

Serà la vuitena vegada que tots dos equips es vegin les cares aquesta temporada. De moment, el balanç és lleugerament favorable als barcelonistes, que han guanyat en 4 ocasions, han empatat un partit –el jugat al Palau en la jornada 14- i n’ha perdut dos, un al Palau (2-3) i l’altre, als penals, en el quart partit de la sèrie.
El títol més suat
El factor pista, determinant
De les catorze ocasions que la Lliga domèstica s’ha decidit amb el format play-off, l’equip que tenia avantatge de camp sempre s’ha acabat emportant el títol. En aquesta quinzena ocasió, el Barça tractarà de seguir fidel a la tradició i endur-se el que seria la seva 11a Lliga consecutiva. I és que des de la temporada 1997/98 el campió sempre ha estat el Barça. Una altra dada que cal tenir en compte és que de les catorze finals disputades amb format play-off, només cinc s’han allargat fins a l’últim partit.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana