FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

03.06.2008 17:24

Quatre partits al límit

Carles Cascante


Miquel Masoliver porta quatre partits seguits al límit. L’osonenc és a una blava de perdre-se’n un per sanció, però està aguantant a causa de les dues importants lesions que encara arrossega l’equip. Reus serà un test de nivell per al ‘4’ blaugrana.


Des del tercer partit de semifinals de l’OK Lliga jugat a Sant Sadurní –partit que el Barça Sorli Discau va acabar guanyant per 2 a 3- Miquel Masoliver juga amb la soga al coll. I és que el pes d’una possible sanció no aniria gens bé a un equip, el de Quim Paüls, que està tenint un final de temporada especialment accidentat i complicat amb les lesions, sancions i resultats inesperats com el que es va donar en el segon partit de la final de l’OK Lliga davant l’Alnimar Reus Deportiu (2-3).

Un jugador important

Masoliver està resultant un dels jugadors més importants en l’actual esquema del cos tècnic barcelonista. Lesionats Panadero i Mia Ordeig, la baixa d’aquest darrer ha estat perfectament coberta pel ‘4’ del FC Barcelona Sorli Discau que, a més, ha contribuït també amb gols al bon paper dels blaugranes. L’últim el va fer en la golejada que el FC Barcelona Sorli Discau va infligir a l’Alnimar Reus Deportiu. Abans, també havia vist porta amb dos gols en el segon partit de semifinals contra el Noia (4-1). En el darrer partit, però, va veure una groga i, malgrat que Quim Paüls sempre ha estat apostant per ell en el cinc inicial, va haver de substituir-lo per evitar la sanció.
Quatre partits al límit
Titular indiscutible des del 18 de maig
Com dèiem, les circumstàncies han obligat a retocar els esquemes tàctics del FC Barcelona Sorli Discau. Des del18 de maig, coincidint amb el quart Noia-Barça de les semifinals, l’osonenc no s’ha mogut del cinc inicial. Masoliver és doncs un dels homes més en forma de l’actual Barça que aspira a tornar a revalidar el títol, malgrat que saben que serà complicat guanyar almenys un partit a la pista dels del Baix Camp.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana