Hoquei patins

02.06.2008 15:31

Saben guanyar a Reus

Meritxell Infante

El Barça Sorli Discau sap què és guanyar un partit de play-off a Reus. En les tres darreres temporades, els blaugranes han guanyat un dels partits a la pista reusenca i no han necessitat arribar al cinquè partit.

Després dels dos primers partits al Palau Blaugrana, l’eliminatòria entre el Barça i el Reus està en empat a un. Ara la final es trasllada a Reus i els blaugranes necessiten, com a mínim, guanyar un dels dos partits per forçar el cinquè un altre cop a casa. El Barça Sorli Discau està acostumat a guanyar a la difícil pista reusenca en un moment tan difícil com és un play-off. En les tres darreres temporades, els blaugranes van guanyar el títol en un partit a la pista del gran rival.

Els precedents

La temporada passada, el Barça Sorli Discau va resoldre en el tercer partit de la final a la pista del Reus amb una victòria als penals (5-3). Els blaugranes aconseguien el títol per la via ràpida amb un 3-0 al play-off. La temporada 2005/06, la primera amb Quim Paüls a la direcció, el Barça va resoldre al quart partit de l’eliminatòria amb un ajustat 2-3, després de perdre el tercer partit per 6-5. Fa tres temporades, els blaugranes també van imposar-se al quart partit, amb un contundent 4-0 que va donar el títol al conjunt barcelonista.
També en Lliga regular
Aquesta temporada, el Barça també ha guanyat a la pista del Reus en l’OK Lliga. Va ser a la la jornada 29. Malgrat que els de Quim Paüls ja eren matemàticament líders de la fase regular, els blaugranes van demostrar la seva qualitat imposant-se per 3 gols a 4.