Hoquei patins

24.05.2008 17:10

El primer “match-ball”, a semifinals

El Barça Sorli Discau torna a Sant Sadurní per intentar guanyar el quart partit de la semifinal pel títol de l’OK Lliga. És la primera oportunitat dels blaugranes per accedir a la final. Quim Paüls comptarà amb un equip delmat.

La victòria en el tercer partit ha capgirat el factor pista. Els blaugranes el van perdre en caure en el primer partit de l’eliminatòria al Palau Blaugrana contra el Noia ( 3-5 ). Però els de Quim Paüls l’han tornat a recuperar en vèncer divendres a l’Ateneu de Sant Sadurní. Amb la possibilitat de tenir el Palau a favor per a un possible desempat, el primer equip d’hoquei intentarà resoldre l’accés a la final a la primera oportunitat (diumenge 25 de maig, 12.30 h). Tot i això, no serà gens fàcil.

Els àrbitres del quart partit de la semifinal són Molina i Delfa.

Com arriba el Barça Sorli Discau

Als lesionats de llarga durada com són Sergi Panadero i també Mia Ordeig s’hi ha d’afegir la baixa d’Alberto Borregán per acumulació de targetes. Beto va veure la blava a Sant Sadurní en el tercer partit. Tot i ser un dels protagonistes d’aquest matx —el capità va aconseguir un gol—, Borregán no podrà jugar el quart.

Però encara hi ha alguna complicació més per a Quim Paüls. Miquel Masoliver també es troba a punt de complir el cicle de targetes. En tot cas, el defensa sí que jugarà el diumenge. També ho faran Lluís Teixidó, David Páez, Carlos López i els dos porters, Aitor Egurrola i Octavi Tarrés. Per completar l'equip, Paüls haurà de recórrer als júniors.

El rival

La festivitat dels Barris a Sant Sadurní és un bon escenari perquè el Noia intenti forçar el cinquè partit. Els de Ferran López ja han demostrat el seu potencial i, tot i no obtenir el triomf a l’Ateneu divendres, no volen deixar escapar una bona oportunitat de guanyar el quart partit.

El vigent campió de la Copa del Rei compta amb una plantilla més sencera que no pas la blaugrana. Gil és una gran referència a la porteria. La veterania d’homes com Brichs, Feixas, Varias i Cabestany i la frescor d’altres jugadors més joves però experimentats a l’OK Lliga com ‘Yepi’ Selva són unes credencials de garantia per al Noia Freixenet.

Les frases dels protagonistes

Quim Paüls, entrenador FC Barcelona Sorli Discau
“Intentaré donar més minuts als júniors, a veure si són capaços d’aguantar fins al final del partit, perquè sens dubte serà un partit molt complicat”.

David Páez, jugador FC Barcelona Sorli Discau
“Vindrem sobretot a jugar de la mateixa manera, per guanyar”.
El Reus espera rival
L'Alnimar Reus Deportiu ja s’ha classificat per a la final de l’OK Lliga en derrotar en el tercer partit el Coinasa Liceo. El Reus ha aconseguit un 3-0 a la sèrie (4-1, 2-1 i 3-4). Els de Manel Barceló van necessitar la tanda de penals per guanyar els gallecs per 3-4 divendres.