Hoquei patins

18.05.2008 13:56

Eliminatòria igualada (4-1)

Carles Cascante

El Barça Sorli Discau s’ha imposat al Noia Freixenet per 4-1 en el segon partit de la sèrie semifinal de l’OK Lliga. Els homes de Quim Paüls empaten l’eliminatòria a una victòria. Masoliver i Egurrola han estat les claus del triomf.

Malgrat el gol inicial de Gillem Cabastany, el FC Barcelona Sorli Discau ha sabut reaccionar de la mà dels sis jugadors sèniors de pista. Les baixes de Panadero i Ordeig s’han tornat a notar, però menys que en el primer partit. Les actuacions individuals de Miquel Masoliver –autor de dos gols- i d’Aitor Egurrola, que ho ha aturat tot, han estat providencials per als interessos d’un equip que a partir del divendres que ve a les 20.00 hores es jugarà les garrofes a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní.

Cabestany repeteix

El partit ha tingut uns primers deu minuts de molta igualtat. El guió, molt similar al del primer, és a dir, molt de respecte i domini altern sense generar clares ocasions de gol. El primer, però, ha caigut del bàndol visitant. Guillem Cabestany, com en el primer partit, ha estat l’encarregat d’obrir el marcador. Ha estat en una bona acció individual que el ‘8’ del Noia ha conclòs amb una rematada per sota les seves pròpies cames.

Tres gols i remuntada

BetoVsFeixas.JPGEl Barça Sorli Discau ha trigat tres minuts a empatar el matx. Borregán ha establert la igualada situant la bola lluny de l’abast d’un Luis Gil que fins llavors havia estat molt inspirat. I abans d’arribar al descans David Paéz i Miquel Masoliver, al llindar del descans, han situat el 3-1. El gol de Páez ha estat possible gràcies a una recuperació de Carlos López –que avui tornava a l’equip després de la sanció d’un partit-, mentre que el de Miquel Masoliver ha estat en una bona acció individual que l’osonenc ha sabut culminar en el tercer gol.

Ritme molt més baix

A la represa, amb un ritme de partit molt més baix, els de Ferran López ho han intentat en els primer minuts, però han topat amb Egurrola una vegada i una altra. Superats els minuts inicials, un nou gol de Masoliver (min. 34) ha situat el definitiu 4-1. Un bon gol d’arrossegada del ‘4’ blaugrana que ha fet estèril l’estirada de Luis Gil.

A partir d’aquí, llargues possessions blaugrana sense risc i un ritme molt més baix dels homes de Ferran López, que ha volgut dosificar els seus amb constants rotacions ja pensant en el tercer partit. Serà el divendres vinent (20.00 hores) a Sant Sadurní.

LA FITXA
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4
NOIA FREIXENET, 1

FCB Sorli Discau:
Egurrola, Masoliver (2), Páez (1), Teixidó, Borregán (1) –cinc inicial–, López.

Noia Freixenet: Gil, Cabestany (1), Brichs, Feixas, Varias -cinc inicial–, Esteva, Mitjans i Selva.

Gols:
0-1, Cabestany (min. 11); 1-1, Borregán (min. 15); 2-1, Páez (min. 23); 3-1, Masoliver (min. 25); 4-1, Masoliver (min. 34).

Àrbitres: García i Bifet