FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

10.05.2008 20:10

Un record per a tots els campions

www.fcbarcelona.cat


A la mitja part de la segona semifinal de la Final a Quatre, que disputen el Barça Sorli Discau i el Vic, el club ha homenatjat una representació dels jugadors que han fet de la secció blaugrana la gran dominadora de l’hoquei continental.


Des de la primera Copa d’Europa barcelonista, aconseguida la temporada 1972/73, i fins a la guanyada l’any passat, la secció ha aconseguit un total de 17 títols de la màxima competició de l’hoquei europeu.

Llegendes blaugrana

QM3D7034.jpgDesprés de projectar un vídeo amb les millors imatges dels títols aconseguits per la secció, una trentena dels jugadors i tècnics que han contribuït a aconseguir les 17 Copes d’Europa han fet la seva aparició a la pista del Palau Blaugrana. Jugadors com Benito, Cairo, Centell, Folguera, Joan Carles, Trullols, Joan Torné i Josep Enric Torné han accedit a la pista travessant un túnel format amb estics. A banda dels presents, també s'han recodat els noms d'altres campions barcelonistes que no han pogut assistir a l'acte. 

Josep Lorente i Carlos Figueroa, que, amb Quim Paüls, són els tècnics que s’han coronat com a campions d’Europa des de la banqueta barcelonista, també han estat presents en l’homenatge.

Tornen a aixecar la primera

Després de reunir les llegendes de l’hoquei blaugrana al mig de la pista, s’ha repetit l’acte de lliurament de la primera Copa d’Europa aconseguida la temporada 1972/73. Com en aquella ocasió, Manel Chércoles ha rebut el trofeu i l’ha ofert a l’afició reunida al Palau. Abans de cloure l’acte, tots els presents s’han fet una fotografia de família.

Agraïments de Chércoles i Trullols

Després de repetir el lliurament de la primera Copa d’Europa, Manel Chércoles s’ha dirigit al públic per tal d’agrair la celebració d’aquest homenatge i ha destacat: “Ha estat un dia molt entranyable, emotiu i ple de records”.

En declaracions a Barça TV en finalitzar l’acte, Carles Trullols, que va aconseguir sis Copes d’Europa vestint la samarreta blaugrana, ha afirmat que l’homenatge ha estat “molt agradable” i ha destacat “els records i les anècdotes que hem comentat amb els companys”.

Un record per a tots els campions

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana