FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

30.04.2008 11:37

Uns quarts molt igualats

Carles Cascante


Els quarts de final del play-off al títol de l’OK Lliga estan resultant d’allò més igualats. Tret del Barça-Igualada, que els blaugranes han resolt per la via ràpida –no sense suar-, la resta d’enfrontaments segueixen vius.


Noia Freixenet, Coinasa Liceo i Alnimar Reus Deportiu estan a només un partit d’aconseguir la classificació per a les semifinals. Els del Penedès van superar per un clar 4-1 un Roncato Patí Vic que haurà de guanyar el quart partit a l’Ateneu si en vol forçar un cinquè a la capital d’Osona. Per la seva banda, el Coinasa Liceo va perdre el primer partit que jugava a la pista del Viva Habitat Blanes, que tornaran a jugar, també per empatar la sèrie aquest dijous. Finalment, el Cemex Tenerife no va poder fer bo el factor pista i va acabar perdent davant el Reus, cosa que situa l’1-2 en el global de la sèrie.

Per la via ràpida

El Barça Sorli Discau ha estat l’únic dels teòrics favorits que ha fet els deures i ha aconseguit classificar-se per la via ràpida guanyant els tres partits que ha jugat. De tota manera, els partits contra el Proinosa Igualada han estat d’allò més igualats. Els jugadors que entrena l’exblaugrana Joan Carles han demostrat que eren un fals vuitè classificat, ja que al llarg de tota la temporada han arrossegat nombrosos problemes de lesions i ha estat precisament al play-off on han demostrat tota la seva qualitat. Jugadors com Jordi Bargalló –autor de sis gols en tres partits- i Sergi Montferri han treballat a un altíssim nivell i han estat responsables de la gran lluita que hi ha hagut davant el FC Barcelona Sorli Discau.

Cal destacar, però, que el Barça va jugar el seu millor partit aquest dilluns. El pavelló de Les Comes va poder gaudir d’un gran espectacle amb un Barça que, malgrat anar quasi sempre al darrere en el marcador, va acabar guanyant amb un gol d’or de Lluís Teixidó en una falta que va superar la tanca i el porter. Quim Paüls va lloar l’actitud dels seus homes, que van haver de superar dues adversitats importants: jugar lluny del Palau i l’expulsió de Carlitos López només començar el partit.

Cansament acumulat

Ara és hora de pensar en la Final a Quatre. Almenys el Barça és l’únic equip que ja té els deures fets. La resta hauran de continuar lluitant de valent per superar uns rivals que ja els han guanyat com a mínim un partit. Així, Vic, Reus i Liceo –tots ells estaran a la Final a Quatre del 10 i l'11 de maig- van jugar aquest dimarts el seu tercer partit de la sèrie eliminatòria dels quarts de final del play-off al títol. Tot això és beneficiós per a un Barça que és l’equip que arribarà més fresc a la gran cita de l’hoquei europeu. La plantilla blaugrana, doncs, ja té els cinc sentits posats en la Final a Quatre .
Foto: Àlex Guilera (esportiudigital.com)
Foto: Àlex Guilera (esportiudigital.com)
Les altres eliminatòries
Els partits d’ahir

Viva Habitat Blanes, 3 – Coinasa Liceo, 1 (Global: 1-2)

Cemex Tenerife, 2 – Alnimar Reus Deportiu, 5 (Global: 1-2)

Noia Freixenet, 4 – Roncato Patí Vic, 1 (Global: 2-1)

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana