FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

29.04.2008 16:30

Ja pensen en la Final a Quatre

www.fcbarcelona.cat


El Barça Sorli Discau ha estat el primer equip a classificar-se per a les semifinals de l’OK Lliga. Després d’un ràpid 3-0 en els play-off de quarts, els de Quim Paüls ja es poden concentrar en la Final a Quatre, proper objectiu.


L’equip d’hoquei patins tancava amb un gol d’or els quarts de final de l’OK Lliga davant l’Igualada (4-5). Després del partit, el tècnic blaugrana i els seus jugadors feien balanç del que ha estat aquesta primera eliminatòria pel títol de Lliga i ja es concentren en el proper objectiu de l’equip, la Final a Quatre .

Quim Paüls

“Hem patit els tres partits perquè realment han estat partits molt justos i bastant igualats. Crec que després de les tres remuntades que hem tingut ens mereixíem guanyar, perquè penso que nosaltres hem fet un gran partit."
“L’equip se n’ha sortit molt bé i vull felicitar públicament els meus jugadors perquè han fet un gran esforç i un gran partit.”
“Ara toca pensar en el primer partit de la Final a Quatre, que és amb el Vic, i després ja tornarà la Lliga, que és un gran objectiu.”

Lluís Teixidó

“Actualment tots els play-off de quarts són difícils, tot s’ha de patir per poder estar, però crec que hem jugat un bon partit que sabríem que seria molt difícil. La sort ens ha acompanyat.”
“De moment, el Vic ha de jugar dos partits més i el Reus també. De cara a la Final a Quatre és important, perquè nosaltres ja ens podem començar a centrar i ells encara han de pensar una mica més en els quarts. Ja ens aniria bé que forcessin fins al cinquè partit.”

Carlos López

“L’Igualada és un bon equip, que ha acabat vuitè per les lesions però té una gran plantilla. Ens han fet patir molt. El més important és que hem fet un 3-0. Ara només pensem en la Final a Quatre, que és l’objectiu principal ara mateix.”
Foto: Roger Vives (Regió 7)
Foto: Roger Vives (Regió 7)
Disculpa per la targeta vermella
Carlitos López es disculpava al descans per la reacció que havia provocat la seva expulsió amb vermella directa al minut 19 de partit: “Ha estat una jugada que he protestat massa efusivament. M’ha tocat un àrbitre a qui no li agrada això i m’ha tret la vermella. L’àrbitre principal m’ha entès, però ja no hi podia fer res”. El jugador blaugrana només espera que la sanció no tingui conseqüències.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana