FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

26.04.2008 11:00

La segona entrega

Carles Cascante


Aquesta tarda, a partir de les 16.30 hores, el Palau Blaugrana viurà la segona entrega dels quarts de final del play-off al títol de l’OK Lliga. El Barça Sorli Discau es va adjudicar el primer partit per un ajustat 5-4 davant d’un Igualada valent.


El matx es presenta atractiu, i més després del que es va poder veure en el primer partit, en què un Igualada molt agosarat i valent va saber plantar cara a un Barça Sorli Discau que no va estar tan regular com ens té acostumats. El cas és que l’equip de Quim Paüls fa moltes jornades que no juga per res i el fet d’entrar en fred en uns play-off els pot haver afectat una mica. De tota manera, el segon partit, amb la lliçó ben apresa del primer, serà una altra cosa. L’Igualada, a més, jugarà a totes, conscient que l’única opció que tenen en aquests play-off passa per vèncer un partit al Palau.

Com arriba el Barça

L’equip barcelonista afronta el matx amb la plantilla al complet. Amb els deures fets del primer matx, espera no tornar a repetir els errors que el van dur a veure com el seu rival empatava el partit fins a tres ocasions. Sergi Panadero va ser el millor d’un Barça que vol resoldre per la vida ràpida aquesta primera eliminatòria, però que ja va veure com les gasta l’Igualada. Miquel Masoliver, malgrat l’aparatós cop a la parpella inferior de l'ull dret, ja està totalment restablert i, de fet, en el primer partit de la sèrie ja va disposar d’uns minuts.

Com arriba l’Igualada

L’equip de Joan Carles continua comptant amb dues baixes importants com són les de Raul Marín –l’autèntic especialista de l’equip a l’hora de llançar faltes directes i penals- i la de l’exblaugrana David Busquets. Tots dos estan lesionats i en principi no sembla clar que puguin jugar en aquesta primera eliminatòria del play-off al títol de l’OK Lliga. Malgrat les baixes, els igualadins creuen en les seves opcions, i més després del rendiment que van oferir en el primer partit, en què, fins i tot, amb el 4-4 van disposar d’un penal que Edu Fernández no va saber transformar.
La segona entrega
Els altres partits de quarts
Roncato Patí Vic – Noia Freixenet (19.30 hores)

Alnimar Reus Deportiu – Tenerife (21.30 hores)

Coinasa Liceo – Viva Habitat Blanes (18.00 hores).

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana