FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

25.04.2008 13:21

Impressions positives

www.fcbarcelona.cat


Quim Paüls i Joan Carles, els tècnics del Barça i l'Igualada, respectivament, van valorar de forma positiva el primer partit de play-off. Les nombroses targetes, a més, van ser un altre dels temes més comentats per ambdós tècnics.


El proper partit es jugarà aquest dissabte a les 16.30 hores i l’escenari tornarà a ser el Palau Blaugrana. Paüls creu que el Proinosa Igualada ha d’arriscar si vol tenir opcions de donar guerra al Palau: “L’Igualada té molt clar que si no guanya un partit aquí al Palau ho tindrà molt difícil.”

A continuació us oferim el més destacat de la roda de premsa dels dos tècnics:

Joan Carles, entrenador Proinosa Igualada

“Valoro el partit de forma molt positiva. Crec que hem donat la cara fins al final. Hem tingut les nostres opcions. Sabem que no en tenim tantes com ells ja que al davant hi ha un rival d’un potencial enorme i estic content perquè fins als darrers quatre minuts el partit ha estat molt obert.”

“Sí, evidentment estem jugant un play-off. Penso, però, que les targetes que hi ha hagut ens les han ensenyat per ser valents més que no pas per haver-hi agressivitat. Penso que no hi ha hagut cap cop d’estic fora de lloc. Però bé, ens estem jugant un campionat i evidentment els dos equips lluitem al màxim.”

“Home, nosaltres tenim la plantilla reduïda amb les baixes de dos homes importants i, evidentment, això ens preocupa. Anem bé en el sentit de targetes ja que érem un dels equips que menys n’havia vist de l’OK lliga i per aquest factor concret no estic preocupat.”

Quim Paüls, entrenador FC Barcelona Sorli Discau

“Ha estat un partit típic d’un primer matx de play-off. En els vint primers minuts nosaltres portàvem el ritme amb un joc regular, però quan l’Igualada ha fet el 2 a 1 l’equip ha passat a jugar amb desordre i això ha portat que l’Igualada agafés embranzida per igualar-nos psicològicament. A la represa el matx ha entrat en una fase molt bonica per al públic, però que a nosaltres no ens interessava, ja que hi havia moltes alternances. S’ha patit força per aconseguir el primer partit, però la veritat és que el més important ha estat el triomf final. Ara veurem què passarà en el segon.”

“Més que sorprendre’m penso que l’Igualada té molt clar que si no guanya un partit aquí al Palau ho tindrà molt difícil. Això fa que amb 2-0, 3-2... sempre vagin a remolc, s’emocionin i vegin opcions i això fa que el partit sigui més obert.”

“Els àrbitres intenten fer-ho el millor possible. Crec, però, que els ha anat una mica gran el partit, ja que potser han contemporitzat una mica massa i s’haurien pogut estalviar alguna de les targetes mostrades a un i altre equip.”
Impressions positives
Com van les eliminatòries
Alnimar Reus Deportiu – Cemex Tenerife (0-1)

Roncato Patí Vic – Noia Freixenet (0-1)

Coinasa Liceo – Viva Habitat Blanes (1-0)

Fes clic aquí per veure els resultats del primer partit.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana