FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

23.04.2008 11:11

La Final a Quatre ja té espot

www.fcbarcelona.cat


Amb motiu de la celebració de la Final a Quatre d’hoquei patins que es disputarà al Palau Blaugrana els dies 10 i 11 de maig, Barça TV estrena un espot que té com a protagonistes quatre jugadors de l’equip júnior del FC Barcelona.


Vestits amb els equipaments dels quatre equips participants en la Final a Quatre , disputen la bola en diversos escenaris de la ciutat de Barcelona. L’espot s’inicia amb una bola d’hoquei patins rodant per un terrat de la ciutat. Un jugador del FC Barcelona salta des del terrat de la Torre Mapfre per recollir-la, però allà es troba amb un jugador del Reus Deportiu.

Posteriorment la bola llançada pel jugador blaugrana arriba a la Torre Agbar, on un jugador del CP Vic l’està esperant. Des d’una de les oficines de la Torre, el jugador del Liceo s’avança i la projecta cap al Palau Blaugrana, on un jugador de cada equip l’espera.

Producció pròpia

L’espot ha estat produït, en la seva totalitat, pel personal tècnic, de redacció i de producció de Barça TV. Va ser rodat a les instal•lacions del FC Barcelona, a la Torre Mapfre i al Palau Blaugrana. Els protagonistes de l’espot són Gerard Vergés, Borja de Ramon, Cristian Rodríguez i Ferran Rosas, jugadors de l’equip júnior d’hoquei patins del FC Barcelona Sorli Discau.
La Final a Quatre ja té espot

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana