FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins base

23.04.2008 09:52

L’Infantil i el Júnior, als Campionats de Catalunya

Carles Cascante


El FC Barcelona Sorli Discau està d’enhorabona. En categoria infantil i júnior s’ha aconseguit la classificació per als Campionats de Catalunya que se celebraran a Manlleu i Olot, respectivament.


Aquest cap de setmana els equips Infantil de Francesc Linares i el Júnior d’Eduard Castro jugaran els Campionats de Catalunya a Manlleu i Olot, respectivament. Aquest serà el pas previ als Campionats d’Espanya.

Cornellà i Noia, eliminats

Els més menuts es van desfer en la segona eliminatòria del Cornellà per un clar 5-0, amb gols de Genís, Pol Galbas en dues ocasions, i Pol Macià, també en dues ocasions. Pel que fa a l’equip Júnior, els jugadors d’Eduard Castro van superar per 3 gols a 2 el Noia Freixenet. Els gols de l’equip blaugrana van ser obra de Ferran i de Marçal, en dues ocasions.
L’Infantil i el Júnior, als Campionats de Catalunya
El Juvenil, eliminat
Pel que fa a l’equip juvenil, els jugadors barcelonistes van perdre el seu primer partit de la temporada, però el problema és que van caure eliminats i no disputaran els Campionats de Catalunya. Ho van fer davant el Sant Cugat i, per a més inri, a la loteria dels penals.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana