FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

21.04.2008 20:17

Lax'n'Busto actuarà a la Final a Quatre

www.fcbarcelona.cat


Lax'n'Busto serà l’encarregat de posar la música a la Final a Quatre d’hoquei patins. El grup de rock català del Vendrell hi posarà la banda sonora.


Lax'n'Busto ha visitat el Palau Blaugrana. Salva R. Alberch, Jimmy Puñol i Pemi Rovirosa han vist entrenar-se el Barça Sorli Discau i després han entrat a la pista per estrenar els estics que Sergi Panadero, Aitor Egurrola i Alberto Borregan els han regalat. El tècnic Quim Paüls i altres jugadors blaugranes han estat amb els components del grup, els quals han professat la seva admiració per l’hoquei.

Estics i visita al Camp Nou

Sergi Panadero, Aitor Egurrola i Alberto Borregan han regalat un estic signat per tot l’equip a cadascun dels tres components de Lax'n'Busto. Després Salva, Jimmy i Pemi, com a bons culers, han trepitjat el Camp Nou.

Lax'n'Busto ha aprofitat la visita a les instal·lacions del FC Barcelona per gravar la falca que, en pocs dies, sortirà en diferents mitjans de comunicació per promocionar l’esdeveniment. El grup de rock català del Vendrell actuarà el dia de la final, l’11 de maig, abans del partit i a la mitja part. La final es disputarà diumenge a les cinc de la tarda.
Lax'n'Busto actuarà a la Final a Quatre
Per un esport plenament català
És la segona vegada que els Lax'n'Busto participen en un acte del FC Barcelona al Palau Blaugrana. El grup català està il·lusionat amb el fet que aquesta aportació sigui en una Final a Quatre d’hoquei. Els tres músics han coincidit: “S'ha de donar suport a esports com l’hoquei que, a més, és pràcticament de casa, fet a Catalunya. Això és una motivació extra”.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana