FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

17.04.2008 19:27

Carlitos: “Ara toca tenir paciència”

www.fcbarcelona.cat


Després de conèixer que Carlitos López té una lesió a la mà dreta, el jugador del FC Barcelona Sorli Discau parla de les seves esperances de tornar a jugar aviat: “Ara toca esperar que els antibiòtics facin el seu efecte.”


La lesió del jugador blaugrana es va produir “en un dels cops que vaig rebre durant el partit contra l’Alnimar Reus Deportiu, quan l’estic de Pedro Gil em va travessar el guant”. Malgrat haver rebut altres cops en aquest matx, que li van impossibilitar jugar contra el Proinosa Igualada l’últim partit de la fase regular del campionat, és el cop a la mà dreta el que més problemes està causant al davanter.

Tractament antibiòtic

MadeCarlitosFrame.JPGEls metges ja han començat a aplicar a Carlitos un fort tractament antibiòtic per fer baixar la infecció, però el jugador d’hoquei ha de fer repòs per tal d’evitar possibles impactes a la mà. “Si rebo un cop la infecció pot augmentar i el problema serà més gran, ja que m’haurien d’internar per subministrar-me l’antibiòtic directe per gota a gota”

Malgrat això, el jugador blaugrana és optimista: “Hem de tenir paciència i esperar que la mà es recuperi al més aviat possible”. El seu retorn a les pistes dependrà d’aquesta evolució.
Carlitos: “Ara toca tenir paciència”
El primer partit, el dijous vinent
El FC Barcelona Sorli Discau s’enfronta al Proinosa Igualada en el primer partit del play-off. Els blaugranes, que ja coneixen el seu rival, amb el qual van jugar l’últim partit de la fase regular, esperen començar l’eliminatòria amb bon peu al Palau.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana