FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

14.04.2008 14:55

Panadero, fins al 2013/14

www.fcbarcelona.cat


Sergi Panadero serà jugador del Barça Sorli Discau fins a la temporada 2013/14. El club blaugrana, a més, compta amb la possibilitat d’ampliar el contracte una temporada més.


Fins a la temporada 2013/14, Sergi Panadero i el Barça Sorli Discau aniran de bracet. A més, el primer equip d’hoquei patins blaugrana s’ha reservat la possibilitat d’ampliar la relació contractual amb el de Vic una temporada més (2014/15).

“La veritat és que em fa molta il·lusió estar vinculat al Barça durant tants anys. L’objectiu és continuar guanyant títols i intentar fer més gran la secció d’hoquei patins”, ha assegurat el davanter tot just després d’estampar la firma del seu nou contracte.

QM3D7929.jpgSergi Panadero ha estat acompanyat per Quim Paüls, entrenador del Barça Sorli Discau, i pel president Joan Laporta, que ha rubricat aquest nou marc en la relació del jugador i del Club. Panadero no s’ha estat de valorar la plena confiança que el Barça ha posat en ell: “Estic molt agraït al Club per l’esforç i per comptar amb mi per al futur. Intentaré fer tot el possible perquè aconseguim els màxims èxits possibles. Com més anys estigui en aquest Club, molt millor”

Jugador consolidat

Des que va firmar pel primer equip d’hoquei patins del Barça, la temporada 2003/04, Sergi Panadero ha crescut com a jugador. ‘Pana’ s’ha convertit en un referent a la pista.

Sergi Panadero (26-04-1982) és nascut a Vic però s’ha format com a jugador d’hoquei patins al Voltregà, curiosament. Com a jugador de l’equip de Sant Hipòlit, ‘Pana’ va aconseguir una Copa CERS la temporada 2001/02. Un any més tard, Sergi ja va firmar contracte amb el Barça tot i que fins a la temporada 2003/04 no va jugar en el primer equip blaugrana. Al Voltregà, com a cedit, es va acabar de desfogar.

Amb la renovació del nou contracte, Panadero s’assegura una dècada vestint la samarreta del Barça.
Panadero, fins al 2013/14
El palmarès de ‘Pana’ amb el Barça Sorli Discau
4 OK Lligues
3 Copes d’Europa
4 Copes Continental
3 Supercopes d’Espanya
2 Copes del Rei
1 Copa Intercontinental
1 Copa CERS

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana