FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

11.04.2008 17:03

Expectatives complertes

www.fcbarcelona.cat


Quim Paüls està satisfet amb el treball fet pel seu equip en el que porten de temporada. “Intento fer els balanços a final de l’any, que és quan realment veus la consecució de tots els objectius. Tot i així, crec que l’equip ha complert els objectius


L’entrenador barcelonista està convençut que la clau dels bons resultats del Barça Sorli Discau ha estat en la regularitat del seu joc. De cara al play-off Paüls creu que l’important és guanyar els dos primers partits per tenir opcions de tirar cap endavant. La Final Four també està en les seves ments. Els jugadors estan molt il·lusionats perquè jugaran aquesta cita tan important a casa seva.

Quim Paüls ha parlat de tots aquest aspectes per a Barça TV i el web del Club, www.fcbarcelona.cat.

Quines han estat les claus de la Lliga?

IMG_0705.JPG“Jo dono molta importància a la regularitat i al fet que haguem estat capaços de guanyar en pistes molt complicades. És veritat que l’equip ha estat superior a la resta de rivals, però també ha tingut desavantatges, com la possibilitat de confiar-se pensant que la diferència de punts era molt gran. Cal que l’entrenador faci l’exercici d’intentar treballar amb l’equip i mentalitzar-los sobre el fet que cada partit és important perquè quan arriben moments com els d’ara, moments àlgids de la temporada en què ens juguem els play-off de la Lliga o la Final Four, l’equip estigui en un bon moment de forma.”


Quina actitud demana a l’equip per al play-off?

Maso.JPG“Si nosaltres aconseguim ser forts aquí al Palau i marxem 2 a 0 a les eliminatòries de quarts, i si passem a les semifinals és important matar-ho al tercer partit. Com més aviat acabes més possibilitats tens de preparar els propers partits i menys de targetes o lesions. Aquests són aspectes que cal tenir presents en moments en què cal filar prim, perquè una cosa és la Lliga regular, en què el Barça sí que marca una diferència gran, però en el play-off aquesta diferència s’escurça i fa que sigui realment difícil guanyar partits i tirar endavant. Per tant, l’equip ha d’intentar guanyar els dos primers partits al Palau.”


Com es planteja el repte de la Final Four?

IMG_7887.JPG“Amb molta il•lusió. Jo ja havia demanat al Club des de l’any passat que es pogués fer una Final Four perquè l’equip fa molt temps que no guanya res aquí. Per nosaltres és un repte, un objectiu molt bo, que podem assolir, que està a les nostres mans però que en qualsevol cas té una dificultat doble: d’una banda, per la pressió, perquè sempre som preferits i, d’una altra, pel fet de jugar a casa. Esperem que vingui molta gent encara que siguin quatre equips espanyols, perquè realment són els millors d’Europa en aquests moments. A nosaltres el que ens toca és fer un gran partit, jugar els dos partits amb la màxima intensitat i a veure si som capaços d’emportar-nos aquest títol, que ens faria molta il·lusió pel fet de ser la Copa d’Europa, que és la màxima competició que pots guanyar i perquè voldríem celebrar un títol amb la nostra afició, que ja ens toca.”
Expectatives complertes
Sense personalitzar
L’entrenador del FC Barcelona Sorli Discau no vol destacar l’actuació de només alguns dels seus jugadors, ja que el mèrit és de tots. Paüls explica: “Jo em quedo amb la regularitat. Penso que quan un equip aconsegueix ser tan regular no és una qüestió d’un, dos o tres jugadors, sinó d’un conjunt. En aquest sentit, jo sempre he fet prevaler l’equip per sobre de les individualitats sabent que hi ha jugadors molt importants i que són definitius al llarg d’una temporada. Crec que aquesta regularitat es dóna per dos motius: d’una banda, perquè hi ha un equip molt consolidat que treballa amb la màxima tensió i pressió pel que representa estar en aquest club i, de l’altra, pel fet que hi ha jugadors d’un gran qualitat i que sempre sobresurten i donen el to de qualitat i de diferenciació respecte dels altres equips.”

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana