FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

06.04.2008 15:10

"Vam fer un gran treball d'equip"

Carles Cascante


Quim Paüls estava molt satisfet amb la bona feina feta pels seus homes, “per la totalitat dels meus jugadors”, va voler puntualitzar el tècnic del FC Barcelona Sorli Discau, que va destacar “el treball d'equip” per damunt de les individualitats.


Això no significa, però, que no hi hagués jugadors que van fregar un alt nivell —és el cas de Panadero i Borregán, autors de dos gols cadascú, i d'Egurrola, que va aturar dues penes màximes—, però, com és habitual en l'entrenador barcelonista, no va voler destacar-ne un per damunt de cap altre i sí el gran treball d'equip que, considera, va ser la clau: “Es va treballar molt bé en atac i molt bé en defensa. Un Barça-Reus o un Reus-Barça sempre són partits amb una càrrega de tensió importants. Per això cal estar concentrats i els jugadors han demostrat això i molt més”.

Superiors

Quim Paüls va explicar també que tant a la primera com a la segona meitat, el Barça va ser superior al seu rival. Si a la primera meitat l'equip blaugrana va tenir “llargues possessions”, a la represa “es va mostrar molt regular de cara a porteria”. “Vam saber aprofitar molt bé les ocasions que vam generar. Vam ser molt efectius. Vam saber rendibilitzar les nostres oportunitats, mentre que ells van estar molt més irregulars”, va afirmar l'entrenador del Barça Sorli Discau, segons el qual l'equip reusenc només va reaccionar en moments puntuals i sempre va anar a remolc d'un Barça que es va mostrar en tot moment molt superior.

Un partit atípic

El fet que cap dels dos s'hi jugués res va fer que els primers minuts fossin una mica estranys: “Al principi es notava que, malgrat ser un Reus-Barça, hi havia manca d'intensitat. Després, nosaltres vam ser els que vam començar a donar-li ritme i els gols, com sol passar, vam animar-lo. El Reus no em va sorprendre. Esperava un Reus irregular, amb bons moments i altres de no tan bons, i això és el que va passar. La diferència és que nosaltres ens vam mostrar molt efectius de cara a porteria i vam sumar una victòria més de prestigi."
“Vam fer un gran treball d'equip“
A mesurar forces
El dissabte vinent, a partir de les 20.00 hores, el Palau Blaugrana viurà l'últim partit de la fase regular del campionat. El Barça Sorli Discau rebrà el Proionosa Igualada. El partit, “lluny de servir per treure'ns l'espina de la primera volta”, afirma el tècnic barcelonista, “ens servirà per mesurar forces de cara al play-off”. I és ben cert el que afirma Quim Paüls, ja que ara mateix l'equip que entrena l'exblaugrana Joan Carles és el vuitè classificat i té molts números per ser el primer rival a les eliminatòries pel títol de Lliga.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana