FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

03.04.2008 18:21

Macià: “Hem de sortir amb mentalitat defensiva”

www.fcbarcelona.cat


L’Alnimar Reus Deportiu rep el Barça Sorli Discau en un partit que enfronta el primer classificat amb el segon. El partit és un autèntic clàssic, però cap dels dos equips s’hi juguen res.


El Barça Sorli Discau ja és líder matemàtic i, per tant, ja està classificat per al play-off. D’altra banda, el Reus, el proper rival dels blaugranes, és segon, amb dotze punts menys que el Barça Sorli Discau. Per tant, en aquest penúltim partit de l’OK Lliga no hi ha res en joc. Tot i així, té un gran valor ja que és l’autèntic clàssic de l’hoquei patins. El precedent a la primera volta de la Lliga va ser d'empat (2-2).

Defensa i possessió

“Hem de sortir amb una mentalitat molt defensiva, sense tirar enrere però sí sabent que qualsevol errada representa un gol en contra. Hem de ser conscients que tindrem moltes oportunitats a favor perquè estem jugant a la seva pista, que les hem d’encertar amb molta paciència però amb molta rendibilitat en el moment d’arribar a porteria i que cal tenir més possessió de bola que a les darreres jornades”.

El Reus de sempre

“La personalitat del grup és exactament la mateixa perquè hi ha Manolo Barceló a la banqueta, un entrenador que juga molt el 2 a 2, que està fent jugar Marc Gual al darrere i que està fent jugar el Negro amb el Jordi García, dos jugadors netament defensors”.

“Vindrà un Reus molt més ràpid, amb un joc molt més explosiu pel fet de jugar a casa, amb un sistema defensiu igual que el d’aquí, amb la mateixa duresa. Ens esperem el mateix Reus de sempre”.

Homes de referència

“La columna vertebral comença amb el Guillem Trabal a la porteria. Tant el Negro com el Jordi García serien la punta de darrere, que dóna estabilitat a l’equip, i a la part de davant crec que, actualment, el que trenca les diferències és el Pedrito Gil”.
Macià: “Hem de sortir amb mentalitat defensiva”
Gil i Negro
“Pedrito Gil té una forma de jugar possiblement diferent de la dels jugadors de la Lliga espanyola. Particularment, a mi m’agrada molt com a jugador i està donant un caire molt més agressiu al Reus. I després, l’entrada del Negro els ha donat encara més serietat a l’hora de portar el temps del partit”.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana