FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

03.04.2008 10:46

Ordeig: “No crec que jugui a Reus”

La lesió costal que va patir davant el Vilafranca impedirà, quasi amb tota seguretat, que el mig defensiu del Barça Sorli Discau jugui a la pista de l’Alnimar Reus Deportiu. El d’Osona, a més, es podria perdre també l’últim partit contra l’Igualada.


El jugador, malgrat la lesió, és optimista de cara a un procés de recuperació que ja ha començat: “Sí, després de saber que no hi havia una fractura vam començar a treballar aquest dilluns. Vam anar a la piscina a nedar, a fer uns exercicis a l’aigua que resulten més fàcils i van bé per al dolor. I aquest dimecres he baixat a fer una mica de bicicleta pel meu compte, perquè si no hi ha impacte a les costelles no hi ha cap problema. La recuperació l‘he començat als Serveis Mèdics.”

Menys greu

“Estic bé, la veritat és que fins i tot estic més content, perquè sembla que després de les proves podem dir que la lesió és menys greu del que pensava en un principi i serà una mica de descans i ràpidament tornar a engegar.”

Com s’ho va fer

“Va ser una jugada en què jo intentava entrar dins l’àrea, intentava girar i el meu defensor em va voler empènyer, amb la mala sort que em va clavar la seva espatlla a l’alçada de les costelles.”

“La veritat és que és una lesió dolorosa, sobretot quan estàs estirat i assegut. A més, quan t’has d’aixecar notes una punxada molt aguda i és bastant molest però bé. Ho vaig passar molt malament el dia després i ara cada dia que passa el dolor és potser menys intens.”

No serà a Reus

“És bastant probable que no arribi, més que res per evitar que com altres cops empitjori el quadre i en comptes de ser dues setmanes en puguin ser més. Ara tenim la classificació, el primer lloc assegurat. Crec que els partits importants vénen d’aquí a quinze dies, quan comencem els play-off, i sobretot el 10 i l’11 de maig, que juguem la Final a Quatre.”
Ordeig: “No crec que jugui a Reus”
Un bon test
“El partit de Reus l’agafàvem com un test per a aquests partits que vénen i per veure una mica quin és el nostre nivell actualment. A més, també ens ha de servir per veure què hem de treballar per aconseguir guanyar aquests dos títols que queden.”

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana