Hoquei patins

30.03.2008 12:55

Partit de desgast

Carles Cascante / Sònia de Alba

La 23a victòria del Barça Sorli Discau a l’OK Lliga va ser treballada. El Vilafranca va ser un rival dur. Els del Penedès van pressionar moltíssim però els blaugranes van sentenciar.

El partit va acabar amb un 4-2 . El darrer gol del Vilafranca sobre la botzina es va validar. Els de Quim Paüls van suar de valent per desfer-se del conjunt visitant. I és que el dotzè classificat de l’OK Lliga no es va arronsar a la pista del líder.

“A la primera part hem tingut més opcions que ells, tot i que hem acabat amb empat a 1. El treball de desgast ha estat per part dels dos equips”, afirmava Quim Paüls. L’entrenador blaugrana va demanar als seus homes màxima entrega. La lluita fèrria va acabar amb un home lesionat. Mia Ordeig va rebre un cop a les costelles. “Nosaltres al final hem hagut de jugar amb cinc jugadors per la lesió del Mia. Tot i això, hem mantingut el tipus”, avaluava el tècnic.

Ordeig passa proves mèdiques

Mia Ordeig ha estat sotmès a exàmens mèdics per avaluar l'abast real del cop que va rebre ahir durant el partit contra el Vilafranca. La forta contusió a la zona de les costelles li va impedir acabar de jugar el matx. En una acció contra la tanca amb Isaac González, Ordeig va rebre el cop. Les primeres proves, encara que no han estat concloents, mostren una contusió important a l'alçada de les costelles flotants. Entre dilluns i dimarts se li practicaran més exàmens. En qualsevol cas, el jugador és dubte per al partit de dissabte contra el Reus.

Minuts per Cristian Rodríguez

De mica en mica, els jugadors més joves prenen el protagonisme a la pista. Contra el Vilafranca va ser Cristian Rodríguez. “L’objectiu és intentar que els més joves puguin tenir minuts de rodatge. Són nois que la temporada que ve jugaran a l’OK Lliga amb nosaltres o altres equips”, comenta l’entrenador blaugrana.

En aquest sentit, cal destacar que el jugador del Vilafranca, Isaac González, per exemple, es va formar al Barça. L’Isaac va empatar el matx a 1, resultat amb què es va arribar al descans.
Pròxim partit, Reus-Barça
La penúltima jornada de la fase regular de l’OK Lliga enfronta l’Alnimar Reus Deportiu amb el Barça Sorli Discau (dissabte 5 d’abril 21.30 h). Els blaugranes, líders matemàticament des de fa jornades, i el Reus, també amb la segona plaça garantida, disputaran un partit intranscendent a nivell de classificació. “Aquest partit servirà per mesurar el nivell dels dos conjunts de cara a altres partits, ja sigui del ‘play-off’ o de la Final a Quatre. Espero que sigui un partit atractiu, amb espectacle a la pista, un matx obert i que els dos equips proposin un joc predominantment ofensiu”, exposa Quim Paüls.