Hoquei patins

29.03.2008 21:08

Una més (4-2)

Carles Cascante

El Barça Sorli Discau ha tornat a guanyar i ha sumat un nou triomf en aquesta OK Lliga que ja entra en el seu tram final pel que fa a la fase regular. La primera part ha acabat amb empat a un i a la represa, el Barça ha reaccionat.

El partit ha estat força travat i els visitants, que s’hi jugaven moltíssim, han jugat a per totes, fins i tot ratllant la legalitat en alguna acció defensiva. Ha estat precisament en una d’aquestes accions en les que ha caigut lesionat Mia Ordeig. A l’osonenc, que ha patit un fort cop a les costelles, se li practicaran proves en les properes hores i ara mateix és dubte seriós per jugar la penúltima jornada contra el Reus.

Primera part intensa

QM3D1498.jpgEl guió del primer temps ha estat claríssim. El Barça Sorli Discau ha dominat per complet un rival que, malgrat això ha plantat cara de valent. Els de Pep Pané, amb un Roger Torelló immens a la porteria, han creat perill a la contra, però sempre que s’han acostat sobre la porteria blaugrana han topat amb un Egurrola que, a poc a poc demostra que va camí d’assolir el seu millor nivell en el tram més exigent de la temporada.

El primer gol del partit ha estat obra d’Alberto Borregán, que ha sumat així el seu 32è a l’OK Lliga. Trenta segons més tard, però, el Penedès Vilafranca ha sabut reaccionar i ha empatat mitjançant Isaac González, després d’una bona passada de Dani López. En el tram final d la primera meitat, però, és quan hi ha hagut més moviment sobre les dues porteries. Per començar, Borregán ha fallat un panel a 2 minuts per arribar al descans i, poc després, Miquel Masoliver ha enviat una bola al travesser. Abans, però, els visitants havien fet lluir Egurrola.

Páez encarrila el matx

QM3D1403.jpgA la segona part, David Páez ha estat l’encarregat de desencallar el partit. En el minut 37 i en el 40, l’argentí ha marcat dos bons gols que han acabat de sentenciar un voluntariós Vilafranca que cada cop notava més la falta d’alè. El matx, l’ha acabat trencant de forma definitiva Carlitos López, quan ha transformat de forma magistral un clar penal comés sobre Borregán. Els últims dos minuts del matx han servit perquè el cos tècnic barcelonista donés entrada al júnior Cristian Rodríguez i perquè el Vilafranca marqués el segon a manca d’un segon per acabar (4-2, Jordi Romeu).

LA FITXA
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4
PENEDÉS VILAFRANCA, 2

FCB Sorli Discau (1+3): Egurrola, Ordeig, Páez (2), Teixidó, Borregán (1) –cinc inicial-, Masoliver, López (1) i Cristian Rodríguez.

Penedés Vilafranca (1+1): Torelló, Anguita, Ares, Dani López, González (1) –cinc inicial-, Carulla, Raventós i Romeu (1).

Gols: 1-0, Borregán (min. 11); 1-1, González (min. 11); 2-1, Páez (min. 37); 3-1, Páez (min. 40); 4-1, Carlitos López min. 40, de penal); 4-2, Romeu (min. 50).

Àrbitres: Aragonés i Argudo.