Hoquei patins

16.03.2008 13:44

El tràmit, superat amb nota (8-3)

Carles Cascante / Sònia de Alba

El Barça Sorli Discau ha golejat el Vilanova (8-3) en el darrer partit de la fase regular de la Lliga Europea. Els de Quim Paüls, classificats des de fa temps per a la Final a Quatre, han aprofitat el partit per veure gols i júniors.

Borja_gol.JPGAmb Octavi Tarrés com a porter titular i un cinc inicial amb el júnior Gerard Vergés, els blaugranes no han donat opcions als homes que entrena Josep Lluís del Riu des del primer minut de joc. Al minut sis de partit Carlitos López ha inaugurat el marcador, i 18 segons més tard, Gerard Vergès ha situat el 2-0. El júnior ha aconseguit un altre gol abans del descans, el 5-0. Abans, Miquel Masoliver i Mia Ordeig havien marcat.

Una segona meitat més igualada

A la represa, amb la tranquil·litat d’un partit intranscendent, els de Paüls han vist com el Vilanova es despertava. Si més no, de cara al marcador. Boira, Ros i Julivert han marcat els 3 gols visitants. El Barça Sorli Discau ha sumat 3 dianes més, obra de Teixidó; d’un altre júnior, Borja de Ramon, i el darrer, a 55 segons del final, un altre cop de Mia Ordeig.

Mia.JPGEl tècnic blaugrana, Quim Paüls, ha quedat gratament satisfet amb el treball dels més joves i fins i tot ha pogut donar quasi vuit minuts a l’avui porter suplent, Jordi Esteve, que només ha encaixat un gol, obra de Julivert a poc més de cinc minuts per arribar al final del partit. Amb la classificació per a la Final a Quatre, els barcelonistes hauran de jugar un altre tràmit dimarts vinent contra el mateix rival, el Vilanova. Aquest cop serà a la pista dels de la capital del Garraf. El matx es jugarà a les 21.30 hores.

LA FITXA

FCB SORLI DISCAU, 8
VILANOVA L’ULL BLAU, 3

FCB Sorli Discau (5+3): Tarrés, Ordeig (2), Masoliver (1), López (1) i Vergés (2) –cinc inicial- Teixidó (1), Rodríguez, De Ramon (1) i Jordi Esteve (p.s.)

Vilanova l’Ull Blau (0+3): Arellano, Borja, Casadevall i Boira (1), Del Amor –cinc inicial-, Pastó, Ros (1), Julivert (1), Casanovas i Escofet (p.s.)

Gols: 1-0, López (min. 5); 2-0, Vergés (min. 6); 3-0, Masoliver (min. 13); 4-0, Ordeig (min. 16); 5-0, Vergés (min. 17); 5-1, Boira (min. 32); 6-1, Teixidó (min. 33); 6-2, Ros (min. 36); 7-2, De Ramon (min.39); 7-3, Julivert (min. 45); 8-3, Ordeig (min. 49).

Àrbitres: Pinto (POR) i Fernándes (POR).