FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

13.03.2008 15:56

El rival més conegut

Carles Cascante


El Vilanova L’Ull Blau és el proper rival del FC Barcelona Sorli Discau, un equip molt conegut pels jugadors que entrena Quim Paüls, ja que s’hi han enfrontat tres cops. Diumenge serà la quarta vegada i, tres dies després, la cinquena.


Sergi Macià, el segon entrenador del Barça Sorli Discau, ha explicat a Barça TV i a www.fcbarcelona.cat quines poden ser les claus d’un partit en què tindran un paper destacat els quatre júniors que el cos tècnic blaugrana farà viatjar al Garraf. Borja de Ramon, Cristian Rodríguez, Gerard Vergés i Jordi Esteve tindran uns minuts d’or a la pista d’un Vilanova L’Ull Blau, que ja no té opcions d’estar a la Final a Quatre de Barcelona.

El de dimarts, més important

“Ens enfrontem, tant diumenge com dimarts, al mateix rival per circumstàncies de les Lligues. Independentment, els punts de qualsevol dels dos partits ja no són necessaris, però si n’hagués d’escollir un, triaria el de dimarts. A més a més, diumenge tenim una variació pel que fa a jugadors.”

Minuts per als més joves

“En primer lloc, poder fer un partit de la Lliga Europea com és l’últim de la lligueta sense la preocupació dels punts ens permet dues coses: d'una banda, poder comptar amb els més joves i de l'altra millorar errors passats. A més a més, els quatre júniors, en aquest cas, que jugaran tenen una gran motivació. Pel que fa al partit de dimarts, certament sí que són punts importants, malgrat que no els necessitem. De tota manera aquest equip ja porta prou càrrega de motivació per saber que el que volem és guanyar. A més a més, després de perdre la Copa del Rei i de la victòria ajustada davant el Blanes, l’equip està tornant a agafar una mica més de confiança.”

Foto: arxiu
Foto: arxiu
Molts enfrontaments
“No crec que el canvi d’entrenador els hagi afectat. És el mateix equip que amb Alberto Mazón, tot i que possiblement amb el nou tècnic fa jugar altres jugadors. La consistència de l’equip, però, és exactament la mateixa. Arellano és un porter que no és del tot regular però la línia del darrere és molt defensiva, tot i que també hi ha en Marçal i Casanovas. La línia del davant és una de les que genera més ocasions de gol, però alhora no en fructifica tantes com ells desitjarien. Com a homes de referència diria Del Amor i Boira.”

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana