FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

12.03.2008 09:42

El retorn esperat

Carles Cascante


L’equip l’esperava amb els braços oberts. Coneixia la importància de la seva presència sota els pals i, malgrat que amb Octavi Tarrés la porteria ha estat molt ben coberta, ara l’equip és encara més sòlid. El Pop s’ha recuperat en el millor moment.


Lloret va tenir l’honor de viure el retorn d’Aitor Egurrola. El que per a molts és encara el millor porter del planeta tornava a calçar-se els patins poc després d’acomplir amb tan sols cinc setmanes de recuperació. La lesió al menisc intern del genoll dret quedava, per tant, enrere, i el Pop tornava a rendir deixant la seva porteria a zero en el seu redebut aquesta temporada.

Reconeixement als mèrits de Tarrés

És just també destacar el gran paper desenvolupat pel porter suplent. Octavi Tarrés, que va prendre les regnes de la porteria del Barça Sorli Discau just abans del transcendental matx davant el Follonica, ha tingut actuacions realment destacades. Precisament en el matx davant els italians el barceloní va estar excepcional.

Només una taca negra

Tornant a Egurrola, el porter blaugrana ha tingut un balanç de dos triomfs i una sola derrota des que ha tornat a ocupar el seu lloc sota els pals. La llàstima és que la derrota va significar l’eliminació de l’equip de la Copa del Rei que es va disputar a Igualada a finals de febrer. Els gallecs es van ‘aprofitar’ del poc rodatge d’un porter que davant el Blanes, una setmana més tard, va mostrar un nivell més proper al que ens té acostumats. De fet, en el partit de Lliga davant el conjunt de La Selva, el Pop va aturar la darrera falta directa que va llançar Armengol sobre la botzina.
El retorn esperat
Aniversari de Paüls
L’entrenador del Barça Sorli Discau, Joaquim Paüls, celebra els 47 anys. Paüls, nascut l’11 de març de 1961 a Terrassa, ha passat gairebé tota la seva trajectòria professional de blaugrana. Com a jugador, Quim Paüls va arribar al club amb 18 anys. Una vegada va deixar de banda la pista, Paüls va orientar la seva tasca cap a la banqueta. Des de la 2005/06 és el primer entrenador del Barça Sorli Discau, en què manté la prolífica carrera de la secció.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana