FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

03.03.2008 18:29

Mirant cap endavant

Gustau Galvache / Verònica Díez


La Copa del Rei era un dels objectius principals per al Barça Sorli Discau aquesta temporada. Els blaugranes no van aconseguir el triomf. No obstant això, l'equip mira cap endavant i se centra en els pròxims títols en joc.


Els de Quim Paüls han tornat aquest dilluns al Palau Blaugrana per seguir amb la rutina diària d'entrenaments. Aquest divendres els barcelonistes disputaran la jornada 25 de l'OK Lliga a casa contra el Viva Habitat Blanes.

Aprendre dels errors

El Barça Sorli Discau treballarà durament per aprendre dels errors que el van apartar del títol de la Copa del Rei. “El que s'ha de fer a partir d'ara és deixar de pensar en la derrota i simplement fer una anàlisi important del que ens va passar, plantejar-nos el perquè i mirar cap endavant”, assegura Masoliver. El seu company Mia Ordeig afegeix: “Ara tenim un mes sense cap competició important i crec que ens anirà bé per resoldre els problemes”.

Lluitant pels títols en joc

Mia.JPGEls de Quim Paüls segueixen preparant amb normalitat els compromisos tant de la Lliga com de competició europea. Tot l'equip en té ganes i confia a obtenir bons resultats en els pròxims enfrontaments. “Nosaltres ho tenim molt clar. Sabem que hem de disputar tots els títols i que hem de guanyar-los tots”, afirma Mia Ordeig.

Acostumats a la victòria

“Estem acostumats a guanyar títols. Aleshores, quan perds, té molta més repercussió. La Copa del Rei crec que és el títol més complicat de guanyar, perquè són tres partits a partit únic i qualsevol equip pot posar-te les coses difícils”, recorda Ordeig. Masoliver ratifica les paraules del seu company i, a més, explica que guanyar títols costa molt, que el nivell és molt alt i la victòria no és sempre possible.

Mirant cap endavant
El Blanes, el pròxim rival
Divendres que ve el FC Barcelona Sorli Discau s'enfrontarà al Viva Habitat Blanes a l'OK Lliga. Aquest serà el seu primer partit després de la Copa del Rei. En el partit d'anada els blaugranes van guanyar per 0 a 1.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana