Hoquei patins

02.03.2008 18:51

El Noia, campió de Copa

Carles Cascante

El Noia Freixenet ha guanyat la Copa del Rei després de superar als penals el Rocanto Patí Vic. El matx ha acabat amb empat a dos gols i, després de la pròrroga, els llançaments de penal han decidit el campió.

La 65 edició de la Copa del Rei celebrada a Igualada ja té campió. El títol, de fet, no anirà gaire lluny, ja que viatjarà cap a la veïna localitat de Sant Sadurní. Els jugadors de Ferran López han estat mereixedors del títol després de superar un Vic que no ha sabut aprofitar un avantate de 2-0. Els d’Osona han acabat pagant el fet d’arribar al tercer i darrer dia de competició amb el mateix guió amb què havien aconseguit el bitllet per a la final, és a dir, desaprofitant un 2-0 a favor.

Borja i Roca avancen els de Pujalte

Els jugadors que entrena l’exblaugrana Ferran Pujalte han començat manant amb gols de Borja López i Titi Roca, però l'equip del Penedès ha reaccionat i ha empatat mitjançant el capità Pere Varias i Guillem Cabestany. A la pròrroga, els dos conjunts han tingut ocasions per anotar el gol d'or, però gran l'actuació dels porters ho ha impedit.

Varias fa història

A la tanda de penals, Pere Varias ha estat l'únic capaç de marcar, i ha donat al Noia Freixenet la segona Copa de la seva història. Varias, que al final d’aquesta temporada penjarà els patins, s’acomiada així per la porta gran, amb un títol i el gol decisiu.
LA FITXA
RONCATO PATÍ VIC, 2
NOIA FREIXENET, 3

Roncato Vic: Fernández, Borja (1), Titi Roca (1), Bancells i Torra. También jugaron Carbó, Adroher i Pujadas.

Noia Freixenet: Gil, Varias (1), Feixas, Cabestany (1) i Brichs. También jugaron Mitjans i Selva.

Gols: 1-0, Borja (m.12); 2-0, Roca (m.19); 2-1, Varias (m. 23); 2-2, Cabestany (m.27).

Àrbitres: Fran García i Oscar Valverde.