Hoquei patins

29.02.2008 20:35

Eliminats (2-3)

El Barça Sorli Discau ha caigut als quarts de final de la Copa del Rei d’hoquei patins contra el Coinasa Liceo. L’equip gallec ha anat sempre per davant al marcador i ha sabut controlar el joc ofensiu barcelonista durant tot el partit.

El primer equip d’hoquei patins no podrà revalidar el títol de la Copa del Rei. Els homes de Quim Paüls s’han vist sorpresos per un Liceo molt descarat en atac.

Tot i això, la tercera eliminatòria de quarts de final ha començat amb els jugadors blaugrana duent la iniciativa del joc. Borregán, Panadero i Teixidó han posat a prova Jaume Llaverola en els primers compassos de partit.

Però ha estat Reinaldo García qui ha aprofitat una assistència creuada de Josep Lamas per inaugurar el partit. Aitor Egurrola, que també havia fet ja alguna parada de mèrit, no ha pogut fer res per evitar el gol.

BetoVsLiceoCopa.JPGEl 0-1 ha propiciat un partit encara més dinàmic i obert. Els dos equips han intentat jugar les seves cartes. David Paéz ha tingut a l’abast l’empat en una acció d’un contra un amb Llaverola. El veterà porter del Liceo ha desviat la bola en aquesta ocasió.

Dos minuts després d’aquesta oportunitat blaugrana, Panadero ha caigut a terra després que Pablo Álvarez cometés falta sobre ell. El jove davanter argentí ha vist la targeta blava directa per l’acció.

Sergi Panadero no ha desaprofitat l’ocasió d’empatar el partit. A poc menys de vuit minuts per al descans, els quarts de final entre blaugranes i gallecs tornava a començar.

El Liceo creix a la represa

Abans d’acabar la primera meitat el Barça no ha sabut completar alguna possibilitat més per capgirar el marcador cap a la seva banda. I tot just a la represa, el Liceo no ha perdonat.
També de falta directa, Reinaldo García ha sumat el 2-1. La falta havia estat de David Páez, que ha rebut la segona groga.

DPaezVsLiceoCopa.JPGEl Barça Sorli Discau no ha tingut temps ni de ressituar-se quan Josep Lamas ha clavat el 3-1.

Encara restaven més de 15 minuts de partit, però el Liceo havia posat unes bases sòlides, més pel que fa al joc que no pas al resultat.

Exhaurir totes les opcions

I és que els homes que entrena José Querido han agafat empenta a mesura que passava el temps. Llaverola ha aturat un penal llançat per Borregán. Aquesta ha estat una de les múltiples ocasions que ha tingut l’equip blaugrana per retallar els gols de diferència.

L’assetjament continu del vigent campió de Copa ha obtingut la recompensa del 2-3 a 5:55 del final del partit. Panadero ha servit la bola perquè Teixidó tornés a marcar.

XutPaezVsLiceoCopa.JPGPerò faltava com a mínim un gol per continuar vius a la Copa. Egurrola no permetia que el Liceo tanqués l’eliminatòria però els seus companys hi posaven més passió que no pas encert.

En l’últim minut ha pogut passar de tot. A menys de 20 segons per al final, els blaugranes han perdut una bola en fer camp enrere. El Liceo ha sabut consumir bé el matx i ha deixat el Barça definitivament fora de les semifinals.
LA FITXA
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 2
COINASA LICEO, 3

FCB Sorli Discau (1+1):
Egurrola, Teixidó, Páez, Panadero, Borregán – cinc inicial – Masoliver, Ordeig, López

Coinasa Liceo (1+2): Llaverola, Lamas, Grasas, García, Alves – cinc inicial – Gende, Álvarez, Martín Payero

Gols: 0-1 Reinaldo García m. 9; 1-1 Panadero m. 17; 1-2 Reinaldo García m. 32; 1-3 Lamas m. 33; 2-3 Teixidó m. 44

Àrbitres: Gómez i Melero