Hoquei patins

25.02.2008 19:42

La Copa és ara l’objectiu

Carles Cascante

Igualada acollirà des d’aquest dijous i fins al diumenge 2 de març la 64a edició de la Copa del Rei. El FC Barcelona Sorli Discau defensa títol en una competició de la qual és el gran dominador de l'última dècada.

Superat l’escull de Lloret (0-3), l’equip centra ara tots els seus esforços en la Copa del Rei. Fent un repàs històric a les darreres deu temporades, l’equip barcelonista ha guanyat cinc títols, el més recent dels quals és el de la temporada anterior, guanyat a Alcoi i amb una final en què el FC Barcelona Sorli Discau no va donar opció al seu màxim rival en l'àmbit esportiu, el Reus Deportiu.

Un 3-1 inapel·lable

Els homes de Quim Paüls es van imposar per un clar 3-1 i es van revenjar de l’equip que mesos abans els havia pres la Supercopa d’Espanya. Borregán va fer l’1-0 als tres minuts del partit i Panadero marcava el 2-0, resultat amb què es va arribar al descans. Carlos López va sentenciar el partit marcant el 3-0 a la segona part i l’ara blaugrana Teixidó va fer el gol de l’honor. Egurrola, a més, va rebre el trofeu al jugador més valuós de la final.

Quatre títols més

Els altres quatre títols que el Barça ha aconseguit en la darrera dècada han estat els de la temporada 2004/05, a la final davant el Vic jugada a Reus; el de la temporada 2002/03, a Vilanova davant el mateix equip; la 2001/02, jugada a Vic davant l’Igualada, i la 1999/00, jugada a Blanes i en la qual l’equip barcelonista es va imposar a la final davant un històric com és el Voltregà.
Primer partit postlesió d’Egurrola
Aitor Egurrola va tornar a ocupar la porteria blaugrana després de cinc setmanes allunyat de les pistes a causa de la lesió al menisc intern del genoll dret. Egurrola va tornar per la porta gran, ja que no va encaixar cap gol. L’equip de Paüls va golejar a la pista del Grup Lloret per 0-3.