Hoquei patins

23.02.2008 23:50

Nova victòria blaugrana abans de la Copa (0-3)

Carles Cascante

El FCB Sorli Discau va superar el Grup Lloret en un partit més plàcid del que es preveia. Aitor Egurrola va tornar a jugar i ho va fer de titular. El porter blaugrana va acabar amb la porteria a zero.

En el primer temps els homes de Quim Paüls ja guanyaven per 0-2, gràcies als gols de Borregán, al minut 12, i de Miquel Masoliver, al minut 20. Tots dos de penal. Cal destacar, pel que fa a l’equip blaugrana, la tornada a la porteria d’Aitor Egurrola. El Pop va estar molt segur en tot moment i no va patir cap tipus de molèstia física. Recordem que el porter blaugrana ha estat cinc setmanes de baixa per culpa d’una lesió al menisc de la cama dreta.

A la represa, el partit va baixar quant a intensitat. Malgrat que el FCB Sorli Discau va continuar dominant per complet el seu rival, només va haver-hi un gol més, obra de Rodríguez en pròpia porta.

El Barça ho va continuar intentant i va disposar d’un parell d’ocasions clares de gol, però el porter Serra va evitar que tornés a marcar. El Lloret, un equip que aquesta temporada ha anat de més a menys, no va ser rival per a un Barça que fins i tot va donar minuts al júnior Borja. Ara, l’equip de Paüls ja pot pensar en la Copa del Rei, que es disputarà des del 28 de febrer fins al 2 de març a Igualada.

GRUP LLORET, 0
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3

Grup Lloret:
Serra, Marc Tibau, Rodríguez, Pelícano i Martos —cinc inicial—, Cortijo, García i Leandro.

FCB Sorli Discau: Egurrola, Páez, Panadero, Teixidó i Borregán —cinc inicial—, López, Ordeig, Masoliver i Borja.

Gols: 0-1, Borregán (min. 12); 0-2, Masoliver (min. 20); 0-3, Rodríguez, en pròpia porta (min. 37).

Àrbitres: Galán i Perna.