Hoquei patins

27.01.2008 00:15

Més líder (3-6)

Carles Cascante

El FC Barcelona Sorli Discau continua liderant l’OK Lliga amb pols ferm. Els jugadors de Quim Paüls han guanyat a la sempre complicada pista del Voltregà. El 2 a 4 de Páez ha estat determinant.

La combinació de resultats que s’han donat avui a l’OK Lliga fa que el Barça Sorli Discau sigui més líder. El Liceo i el Reus han empatat (1-1) en el partit de la jornada, i això ha afavorit els blaugranes.

Panadero fa els tres primers

L’allau de joc amb què ha començat a jugar l’equip de Quim Paüls feia preveura una golejada d’autèntic escàndol. Ben aviat, al minut 4, l’exjugador del Voltregà Sergi Panadero ha marcat el primer per al Barça. Un minut més tard ha estat el mateix Panadero el que ha tornat a superar Malián. Això ha fet que el públic local es desanimés una mica i que les ocasions més clares anessin caient del bàndol blaugrana.

Tot i aquest clar domini dels barcelonistes, quan faltaven poc més de 9 minuts per arribar al descans ha arribat l’1-2, obra d’un dels dos fitxatges argentins que ha fet al mercat d’hivern l’equip osonenc. Miguel Nicolás ha rematat una bola morta que havia rebutjat primer Octavi Tarrés. Però quan semblava que més empenta hi posaven els locals, Panadero ha tornat a marcar i ha silenciat el pavelló del Güell Voltregà.

Malgrat el resultat clarament favorable al Barça, el partit s’ha enrarit força amb les dues targetes gairebé consecutives a Miquel Masoliver. Els locals han aconseguit el 2-3 gràcies a una bona jugada individual de Rodríguez, i els locals han començat a creure en les seves possibilitats. El primer temps ha acabat amb aquest resultat.

Páez talla qualsevol reacció local

DSC_6056.jpgLa represa ha començat amb un domini clar del FC Barcelona Sorli Discau. El primer avís l’ha donat Carlitos López, però la careta del porter local ha evitat el gol. Amb vuit minuts transcorreguts de la segona meitat, el Voltregà ha gaudit del primer penal, però Tarrés ha estat perfecte i ha aturat el llançament i el xut posterior al rebuig.

Però la presència de Borregán de nou sobre la pista ha tornat a donar el control i la tranquil·litat al Barça Sorli Discau. Amb ell a la pista ha arribat el 2-4, obra de David Páez. Amb el gol de l’argentí, un gran gol d’arrossegada que s’ha colat per l’escaire dret. Amb el 2-4, el Barça ha jugat un hoquei control que, per moments, ha fet desesperar Albert Folguera, el tècnic local.

Ja en el tram final han arribat els gols més bonics del matx. El 2-5, obra de David Páez, novament, després d’una bona jugada individual i, després, el 2-6, de Carlitos López, després d’aixecar la bola i dur-la al fons de la xarxa. El 3-6 ha estat obra de Rodríguez, el millor jugador del Voltregà aquesta nit, després d’un penal.

LA FITXA
GÜELL VOLTREGÀ, 3
FCB SORLI DISCAU, 6

Güell Voltregà (2+1): Puigví, Bargalló, Molas, Carles, Quim Casalí -cinc inicial-. Morilla, Teixidó, Rodríguez (2) i Nicolás (1).

FCB Sorli Discau (3+3): Tarrés, Teixidó, Panadero (3), Carlitos (1), Borregán –cinc inicial-, Masoliver, Ordeig i Páez (2).

Gols: 0-1, Panadero (min. 4); 0-2, Panadero (min. 5); 1-2, Nicolás (min. 15); 1-3, Panadero (min. 16); 2-3, Rodríguez (min. 23); 2-4, Páez (min. 34); 2-5, Páez (min. 47 ); 2-6, Carlitos (min. 48 ); 3-6, Rodríguez, de penal (min. 48)

Àrbitres: Garcia i Coll.