Hoquei patins

16.01.2008 21:25

Molt superior (6-2)

Carles Cascante

El FC Barcelona Sorli Discau ha fet bons els pronòstics i ha superat sense gaires dificultats el Coinasa Liceo, l'actual sisè classificat de l’OK Lliga. Els gallecs han trobat a faltar massa la figura del pitxitxi Pablo Álvarez.

Com era de preveure, el FC Barcelona Sorli Discau ha estat molt superior a un Liceo que ni tan sols ha oposat resistència. Els de Paüls, jugant a mig gas, han demostrat una major concentració que el seu rival, que, tret d’algun xut llunyà de Martin Payero, mai ha creat seriosos problemes sobre la porteria defensada per Egurrola.

Carlitos obre el camí

El matx ha començat amb la millor de les notícies, un gol matiner de Carlitos López als tres minuts. La bona entesa entre Sergi Panadero i l’argentí ha acabat amb la bola al fons de la xarxa. Pel que fa al visitant, les notables baixes amb què es presentava al Palau han estat massa grans per generar molt de perill sobre la porteria d’Egurrola. Recordem que aquest dimecres no hi eren Pablo Ávarez, Joan Grasas ni l'argentí Reinaldo. Amb tot, el poc bagatge ofensiu l’ha generat Payero, però sempre ha trobat l’excel·lent resposta del ‘Pop’ Egurrola.

El segon, també de l’argentí

Carlitos_vs_Liceo.JPGDesprés d’uns minuts de domini blaugrana, que no s’ha plasmat en gols, els de Quim Paüls han aconseguit el segon de la nit. Novament Carlitos López, aquest cop de xut creuat, ha superat Llaverola. L’exjugador del Liceo sol mullar davant el seu exequip, i aquest dimecres no ha estat una excepció. Era el minut 9 i els barcelonistes jugaven a pler davant un rival que ha deixat jugar força.

El tercer ha estat obra del capità Alberto Borregán. El ‘21’ del Barça continua, així, en la seva lluita particular pel pitxitxi de l’OK Lliga, que, de moment, lidera el jove argentí Pablo Álvarez, que aquest dimecres ha estat baixa per sanció. El gol de Borregán ha arribat al minut 17 de la primera meitat i ha estat la culminació de la millor jugada col·lectiva de tot el partit: una bona entesa entre Panadero, Carlitos i el mateix Borregán que ha culminat el davanter de Cedanyola amb un subtil toc. El quart ha arribat quan faltaven tres minuts per al descans, i ha estat obra de David Páez, que ha recollit una bona passada interior a l’espai de Borregán.

Una represa més ensopida

Com era d’esperar, però, a la represa el ritme ha baixat de manera notable. El gran domini dels homes de Quim Paüls –tant físicament com tàcticament- al llarg dels primers 25 minuts reglamentaris ha fet que, com era de preveure, els jugadors del Barça abaixessin una mica el ritme. Malgrat això, a la represa també s’han pogut veure accions importants dels jugadors locals i algunes -poques, però alguna d'aïllada- de l'equip que entrena el portuguès Xosé Querido.

Teixi_vs_Liceo.JPGSuperats els primers 10 minuts de la segona part, s’han produït tres notícies favorables al Liceo. D’una banda, el gol de l’honor, marcat per Kirro després d’una bona contra. De l'altra, la presència del jove Adrian Vallina sota pals i, finalment, que el Barça no ha marcat. Curiosament, però, el minut 38 de partit ha vist dos gols consecutius. El primer, obra de Borregán, i el segon, de Lamas, en una jugada una mica afortunada just servir de centre. Quan faltaven 10 minuts per al final, Panadero ha tancat el compte golejador del FC Barcelona Sorli Discau. A més, el jove Cristian Rodríguez ha jugat els últims minuts del partit.

LA FITXA
FCB SORLI DISCAU, 6
COINASA LICEO, 2

FC Barcelona Sorli Discau (4+2): Egurrola, Panadero (1), Teixidó, Borregán (2), Carlitos López (2) –cinc inicial-, Ordeig, Masoliver, David Páez (1) i Cristian Rodríguez.

Coinasa Liceo (0+2): Llaverola, J. Lamas (1), Gende, Payero, Alves –cinc inicial-, Kirro (1), E. Lamas i Vallina (p.s).

Gols: 1-0, Carlitos López (min. 3); 2-0, Carlitos López (min. 9); 3-0, Borregán (min. 17); 4-0, Páez (min. 22); 4-1, Kirro (min. 29); 5-1, Borregán (min. 38); 5-2, J. Lamas (min. 38); 6-2, Panadero (min. 40).

Àrbitres: Sandoval i Prades.