Hoquei patins

24.06.2007 12:28

Panadero i Ordeig, campions del món

La selecció espanyola d’hoquei patins s’ha proclamat campiona del món amb un contundent 8 a 1 a la final davant Suïssa. Els blaugranes Panadero i Ordeig participen de l’èxit de la selecció de Carlos Feriche, que fa història.

Els blaugranes Sergi Panadero i Mia Ordeig s’han proclamat campions del món d’hoquei patins, després d’imposar-se a la final a Suïssa per un contundent 8 a 1. La selecció de Carlos Feriche s’ha tornat a mostrar intractable i es va exhibir davant l’amfitriona sense cap contemplació.

Mia Ordeig obre el camí

Foto_Ordeig_1.jpgLa golejada la va obrir Mia Ordeig quan portaven només 17 segons en el primer llançament a porteria, després d’una mitja assistència de Sergi Panadero. Amb el marcador a favor, els de Feriche van buscar amb insistència el segon gol però els suïssos van aconseguir la igualada a falta de sis minuts per al descans. Aquest gol es va oblidar ràpid quan just treure de centre, Brentini va cometre penal sobre Panadero i Marc Gual el transformava en el 2 a 1. El mateix Gual feia el tercer abans del descans.

Festival a la segona part

Panadero va aconseguir l’1 a 4 només començar la segona part a la sortida d’una falta. Amb aquest marcador en contra, Suïssa ja no va saber reaccionar i va arriscar massa. El combinat espanyol ho va aprofitar amb una avalantxa de gols a la contra de Gil, en dues ocasions, Roca i Teixidó, que van establir el definitiu 8-1.

Un equip que fa història

Foto_Panadero.jpgLa selecció espanyola ha fet història en aquest Mundial de Montreux. Els de Feriche han sumat el tretzè títol del seu palmarès i encadena un cicle de dos Mundials i dos Europeus consecutius, fita només aconseguida per Portugal. La selecció, a més, ha guanyat els sis partits amb una diferència igual o superior a quatre gols, ha estat l’equip més realitzador amb 46 gols, i el que menys gols ha encaixat, només tres.

Carlitos López, medalla de bronze

En el partit pel tercer i quart lloc, Argentina es va imposar a Itàlia als penals després d’empatar a 2. El blaugrana Carlitos López també va acabar el Mundial amb premi.
La fitxa
ESPANYA, 8
SUÏSSA, 1

Espanya: Trabal, Panadero (1), Teixidó (1) , Ordeig (1) y Gil (2) - cinc inicial - Torra, Selva, Roca (1), Gual (2) i Fernández.

Suïssa: Hauert, García Méndez, Jiménez (1), Despond y Brentini - cinc inicial - Rubi, Wenger, Mueller i Hauert.

Gols: 1-0, Ordeig (1’); 1-1, Jiménez (14’); 2-1, Gual (14’); 3-1 Gual (16’); 4-1, Panadero (21’); 5-1, Gil (25’); 6-1, Roca (28’); 7-1, Gil (29’); 8-1, Teixidó (31’).

Àrbitres: Carpelho i Carmazzi